BTK'ya nasıl i*eme fetişi üzerine kurulu bir siteyi şikayet edebilirim ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yanlış bir şey var hocam çünkü öyle bir şey yapmadın. Yapay zekanın verdiği metni direkt alıp koydun. İçinden kelime bile değiştirmedin. Ya da ondan bir cümle düzelttirmedin. Sanırım küfürü de silebilirsin kendi mesajının içinden. Bu yetiye sahip olmadan tartışmaya girmemelisin. Yapay zekanın verdiği cevapla bana yazı yazıyorsun. Sadece cevapsız kalabilirdin yani bu saygısızlığa gerek yoktu. Argümanların üzerine de konuşmadığımıza göre bir şeye devam etme gereği görmüyorum. Kendince haklı sebeplerin vardır. Bunu da çözmeye çalışmıyorum. Keyfine bakabilirsin.
hocam yarım saattir bana ırkçı ve kutuplaştırıcı argümanlar kullanıyorsun şimdi ben yazdığım metin müstechen içerebilir diye filtrelettiğim diye saygısızlık mı oldu ss de attım kanıtı da var, Ayrıca hakaret argümanı yoktu ki az önce de belirttim müstechen olduğu için filtrelettirdim. Yetkili ister ise yapay zekaya filtreleme konusunda nasıl "kendi içeriğimi" verdiğimin ve hakaret değil müstechen sansür amacıyla attığımın tam kanıtını da aktarabilirim yetkiliye.

hocam yarım saattir bana ırkçı ve kutuplaştırıcı argümanlar kullanıyorsun şimdi ben yazdığım metin müstechen içerebilir diye filtrelettiğim diye saygısızlık mı oldu ss de attım kanıtı da var, Ayrıca hakaret argümanı yoktu ki az önce de belirttim müstechen olduğu için filtrelettirdim. Yetkili ister ise yapay zekaya filtreleme konusunda nasıl "kendi içeriğimi" verdiğimin ve hakaret değil müstechen sansür amacıyla attığımın tam kanıtını da aktarabilirim yetkiliye.
Buyurun alayım o argümanları

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri