Yardım Motor takası mantıklımı?

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
222
Beyler bene Mondial Lavinia 125 model 650kmde sıfır motor var herhangi bir sorunu suali yok. Bildiğim kadarıyla kronik bir arızasıda yok. Motorumda abs olmadığından ve tipini sevmediğimden değiştirmek istiyorum aşağıdakı motoru buldum üstüne 40bin istiyor arkadaş ama bana fazla geliyor. 10binde ve ufak çizikler var ayrıca bir kaç kez koruma demiri ile yan yatmış. Sizin fikriniz nedir? Söz ettiğim motor :https://shbd.io/s/kH43NWHW

Beyler bene Mondial Lavinia 125 model 650kmde sıfır motor var herhangi bir sorunu suali yok. Bildiğim kadarıyla kronik bir arızasıda yok. Motorumda abs olmadığından ve tipini sevmediğimden değiştirmek istiyorum aşağıdakı motoru buldum üstüne 40bin istiyor arkadaş ama bana fazla geliyor. 10binde ve ufak çizikler var ayrıca bir kaç kez koruma demiri ile yan yatmış. Sizin fikriniz nedir? Söz ettiğim motor :https://shbd.io/s/kH43NWHW
Bu paralara rs200 var hocam bajajı değerlendirmeni tavsiye ederim ns200 de olur hem cc yükseltmiş olursun

Beyler ehliyetim yetmiyor ayrıca ilerde kardeşimde kullanacak yani a1 ehliyet uygun olması lazım. @Vesselam @Mathewmurdock

Benelli 125s kovala dostum o zaman ikinci elden eli yuzu de düzgün en azından abudik gubidik sorunlarla uğraşmazsin bu serkandaki gibi.
Benelli 125s parça sorunu olan bir motor. Onun dışında gayet güzel görünümü olan, su soğutmalı. Fakat bildiğim kadarıyla CBS fren sistemi var ABS yok. Dolayısıyla mantıklı bir seçim olmayacaktır bence.

Rks gibi markalara o paralar asla verilmemeli bajaj yada tvs daha mantıklı takasda motorunuzu öldürmüş bu satıcı

Benelli 125s parça sorunu olan bir motor. Onun dışında gayet güzel görünümü olan, su soğutmalı. Fakat bildiğim kadarıyla CBS fren sistemi var ABS yok. Dolayısıyla mantıklı bir seçim olmayacaktır bence.
125cc grubunda cok alternatif yok hocam viteslilerde. Driftin parçası bulunuyor arızası bitmiyor ama. Ns125 falan olabilir de 200le aynı parayı istiyorlardı en son ikinci elde. Bana kalsa temiz bi rs/ns200 daha mantıklı ama ehliyet işi sikintiymis arkadas için.

Uzak dur. 40 bu modele çok bile. Özellikle bu ilanada daha da çok. Acemiliğini bol bol atmış yazdıklarına bakılırsa.

125cc grubunda cok alternatif yok hocam viteslilerde. Driftin parçası bulunuyor arızası bitmiyor ama. Ns125 falan olabilir de 200le aynı parayı istiyorlardı en son ikinci elde. Bana kalsa temiz bi rs/ns200 daha mantıklı ama ehliyet işi sikintiymis arkadas için.
Haklısınız hocam. Bajaj'ın pulsar ns 125 abs motoru var arkadaşın dediğine denk. Hava soğutmalı ama olsun. Para durumunu bilemeyeceğim lakin çok da opsiyon yok gibi.

Kendi motorunu takasa verdiğinde karşıdaki adam ne istiyorsa mecbursun ipler onun elinde ya satacak elindeki bakit oaranla alıcaksın kaldiki senin motorunda senin aklındaki fiyatlara satilmas
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin motorumu inceledim adam 40bin az bile demis

Cevap verenlere çok teşekkürler. Almama kararı aldım 🫡

Cevap verenlere çok teşekkürler. Almama kararı aldım 🫡
Hocam symnin çok güzel 125lik naked bi motoru vardı onu düşünebilirsin. Parça sorunu ya da mekanik sorunu olmayan bir marka olarak biliyorum. Ayrıca sıfır almak istersen motorunu satıp peşinat olarak verip taksitle güzel bi avantajdan yararlanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri