Dostum gir bak foruma neden ben tek tek araştırıp buraya atmakla zamanımı öldüreyim piyasayı araştıranlar bulur bu fiyatlara çok rahat oyuncu mouseleri sonuçta 15 - 20 bin liradan başlamıyor bi artısı yok bu sitenin onu belirttim sadece.
Dostum gir bak foruma neden ben tek tek araştırıp buraya atmakla zamanımı öldüreyim piyasayı araştıranlar bulur bu fiyatlara çok rahat oyuncu mouseleri sonuçta 15 - 20 bin liradan başlamıyor bi artısı yok bu sitenin onu belirttim sadece.
L7 mix aldım forum önerisi ile aldığım throne raito reflex in iadesi ile aldım aynı fiyata geldi
aynı fiyat olan Throne un bana gelen modelinin sağ ve sol tıklarının birbirine sürtünüyor olmasını geçtim malzeme kalitesi çok kötüydü az sıksam içine çökücek gibiydi ve malzemenin bütünlüğü o kadar zayıftı ki ışıklar plastiğe yayılıyordu dandik plastik gibi
her ne kadar performansı iyi olsa da throne aynı fiyat olmasına rağmen bütünlük ve kalite anlamında bununla yarışamaz
fakat bundada başta sol ve sağ click hoş olmayan bir his veriyordu fakat sonradan gitti onu anlamadım şuan o garip his yok
Sen daha yazdıklarımı okumamışsın ki laf sokma çabalarına girmişsin hemen Profilinde atatürk resmi olup iq diplerde olan birini görmek çok nadir olay. yazdığım yorumu tekrar oku aynı paraya daha iyileri mi var diye söylemişim ?
"Nerdeyse hepsi için söyledim piyasada aynı fiyatlara fp mouseler bulunuyor zaten bi avantajı yok bana göre."
Ya türkçen çok zayıf yada okuduğunu anlama zorluğu yaşıyosun başka açıklaması olamaz bir avantajı yok dedim.
Laf sokma çabana gelirsek paw , atk sky1 , zpw 3395 gibi 1001 tane model var aynı paralara hani boş yapıcam diye elinizden geleni yapıyorsunuz ya şaşırıyorum yaşlar ufak herhalde.
Sen daha yazdıklarımı okumamışsın ki laf sokma çabalarına girmişsin hemen Profilinde atatürk resmi olup iq diplerde olan birini görmek çok nadir olay. yazdığım yorumu tekrar oku aynı paraya daha iyileri mi var diye söylemişim ?
"Nerdeyse hepsi için söyledim piyasada aynı fiyatlara fp mouseler bulunuyor zaten bi avantajı yok bana göre."
Ya türkçen çok zayıf yada okuduğunu anlama zorluğu yaşıyosun başka açıklaması olamaz bir avantajı yok dedim.
Laf sokma çabana gelirsek paw , atk sky1 , zpw 3395 gibi 1001 tane model var aynı paralara hani boş yapıcam diye elinizden geleni yapıyorsunuz ya şaşırıyorum yaşlar ufak herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence sorunun cevabı sende mouse geniusu çok bilmişlik yapıp laf sokma çabalarına giriyosun senden daha çok anlayan yoktur bu forumda
Yazdığın yorumu tam hatırlamıyorum diye öyle yazdım hocam bunu anlamayacak kapasitede değilsindir kaldı ki benzer FP mouselar var diye iddia eden sensin. Bende bu yüzden soruyorum benzerleri veya daha iyisi varsa at alırım diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendi kendine neyin tribine girdin bu kadar? altı üstü soru sordum benzer mouselar varsa at şeklinde, bir de bana demişsin yaşın ufak diye