federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,260
Klavye elime ulaştı RGB 400 TL'ye bedava aldık bence knobu vs iyi çalışıyor.
fotoğraf atabilir misiniz hocam hiç siyah renginin fotoğrafı yok kullanıcı fotoğrafıKlavye elime ulaştı RGB 400 TL'ye bedava aldık bence knobu vs iyi çalışıyor.
fotoğraf atabilir misiniz hocam hiç siyah renginin fotoğrafı yok kullanıcı fotoğrafı
hocam bende aldım k1, bu kadar uyguna almadım ama muhteşem bir klavye benim aldığım fiyatta bile, tuşların boşluklaır uzun değil gecikmesiz çok akıcı basılabiliyor ve genel malzeme kalitesi çok iyi hele ki bu fiyat için, önceden g69k kullanıyordum ondaki tak tuk vuran membran klavye sesi yok çok rahat çok sessiz kesinlikle tavsiye ederimgenel kaliteden memnun musunuz hocam alınır mı sizce şuanki aklınızla tekrar alacak olsanız
400 TL için güzel klavye paranın karşılığını veriyor.genel kaliteden memnun musunuz hocam alınır mı sizce şuanki aklınızla tekrar alacak olsanız
hocam ben yalnız bu klavyede renk değişimini bulamadım siz nasıl yaptınız400 TL için güzel klavye paranın karşılığını veriyor.
fn + 1-2-3-4-5-6-7-8-9 yaparsan değişir.hocam ben yalnız bu klavyede renk değişimini bulamadım siz nasıl yaptınız
hocam bende aldım k1, bu kadar uyguna almadım ama muhteşem bir klavye benim aldığım fiyatta bile, tuşların boşluklaır uzun değil gecikmesiz çok akıcı basılabiliyor ve genel malzeme kalitesi çok iyi hele ki bu fiyat için, önceden g69k kullanıyordum ondaki tak tuk vuran membran klavye sesi yok çok rahat çok sessiz kesinlikle tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bende atayım klavye çok iyi hele ki bu fiyata
hocam sesi yok çok sessiz tuşların boşlukları kısa eski dandik klavyemden geçince yadırgadım ama alışınca aşırı tatlı gelmeye başladı çoğunlukla çıkan tek ses tırnağımın tuşa çarpmasından çıkıyor çok sessiz ve gecikmesizKlavye arıyordum bende değer mi bilmiyorum sesi nasıl
Bende aldım bakalım umarım memnun eder birde kasaya usb ile bağlanıyor değil mihocam sesi yok çok sessiz tuşların boşlukları kısa eski dandik klavyemden geçince yadırgadım ama alışınca aşırı tatlı gelmeye başladı çoğunlukla çıkan tek ses tırnağımın tuşa çarpmasından çıkıyor çok sessiz ve gecikmesiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız başka arayan olursa şunu belirteyim klavye mobil cihazlar ile çalışmıyor kendi ucu da type c olduğu için tabletime çift taraflı type c kablo kullanarak takmayı denedim fakat almadı hem ışık gelmedi hem klavye çalışmadı yani klavye mobil cihazlarda çalışmıyor ama zaten 350 TL'ye verdiği kaliteye bakılırsa sadece pcde çalışsa yeter zaten
evet kasaya giren ucu düz usb diğer klavyeye giren ucu type-cBende aldım bakalım umarım memnun eder birde kasaya usb ile bağlanıyor değil mi