İtopya iade alıyormu

Şu monitörü alıcam ama ölü pixel veya ışık sızması çıkması durumunda zorluk çıkarmadan iade alırlarmı
İade almak yasal zorunluluk. 14 Gün hakkın var. Ama ne kadar uğraştırırlar bilemem, itopya dan bahsediyoruz en nihayetinde :D

Valla en son alıyolardı (2-3 sene önce) su anda nasıldır bilmiyorum :D

Şu monitörü alıcam ama ölü pixel veya ışık sızması çıkması durumunda zorluk çıkarmadan iade alırlarmı
Ben de bu marka başka bir modelini itopyadan almıştım burdan. Ölü piksel çıkınca iade ettim ama başka ürün aldım arada onu aldım bunu iade alın diye konuştum tamam deyip almışlardı 😀

Ben de bu marka başka bir modelini itopyadan almıştım burdan. Ölü piksel çıkınca iade ettim ama başka ürün aldım arada onu aldım bunu iade alın diye konuştum tamam deyip almışlardı 😀
Vatandan legion r24s sipariş verdim de 3700 TL'ye sonra bunu gördüm iade edip almaya değermi

Almıyorlar alma sakın. THH'de davam var. Sırf bu sebepten adamlar 16 binlik monitörü iade almadılar. Misliyle değişim istedim.

Hocam diğer forumlarda baktım ama ifadede zorluk yaşayan çok
Evet önceden diyolardı birebir değişim yapıyorduk vs. Bi ara çok gidiyodum itopyaya outletine vs yetkilileriyle sohbetim vardı da eminim burada da okuyan edeni vardır. Bi kereye mahsus biz değiştiriyoduk dediler ama su anda outlet mağazası kapandı

Hocam siz nasıl bi sorum yaşadınız
3'ten fazla ölü pixel arka kapak tam oturmamış AOC'un en üst serisi olan AGON PRO 390HZ monitörü aldım kendilerinden iade almayacaklarını servis ne derse onu uygulayacaklarını söylediler. Bu sürecede 25 gün sürer diyorlar. Servis ölü pixel için 5'e kadar normal diyor. Sitelerinde iade butonu bile yok maille kargo kodu veriyorlar iadeyi takip bile edemiyorsun. UPS kargo ile çalışıyorlar ilçemde şubesi bile yok başka kargo kabul etmiyorlar vs vs.
Bende ürünü kargolamadım 25 iş günü bekleyemem monitörsüz hem ayıplı ürün gönderip hem 25 gün monitörsüz bırakıp parama el koyacaklar servis duruma normal derse geri kargolayacaklar. Saçma sapan işler direkt THH verdim tavsiyem bu siteye bulaşmaman. Şimdi ellerinde aldığım modelin stoğu kalmamış misli ile değişim istedim THH'den yapmazlarsa icraya vereceğim.

3'ten fazla ölü pixel arka kapak tam oturmamış AOC'un en üst serisi olan AGON PRO 390HZ monitörü aldım kendilerinden iade almayacaklarını servis ne derse onu uygulayacaklarını söylediler. Bu sürecede 25 gün sürer diyorlar. Servis ölü pixel için 5'e kadar normal diyor. Sitelerinde iade butonu bile yok maille kargo kodu veriyorlar iadeyi takip bile edemiyorsun. UPS kargo ile çalışıyorlar ilçemde şubesi bile yok başka kargo kabul etmiyorlar vs vs.
Bende ürünü kargolamadım 25 iş günü bekleyemem monitörsüz hem ayıplı ürün gönderip hem 25 gün monitörsüz bırakıp parama el koyacaklar servis duruma normal derse geri kargolayacaklar. Saçma sapan işler direkt THH verdim tavsiyem bu siteye bulaşmaman. Şimdi ellerinde aldığım modelin stoğu kalmamış misli ile değişim istedim THH'den yapmazlarsa icraya vereceğim.
Geçmiş olsun hocam uzak durmak en iyisi

Hocam iade alırlar fakat işlemler okadar uzun sürüyorki hele para iadesini saymıyorum en az 1 ay sürer parayı alman şuan bende almaya çallışıyorum iademi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,130
Üyeler
186,713
Son üye
o6emreo6
Geri