stoğu bitmiş olabiliralınmıyor ki
Kampanyanın adı direk oydu hocam yanlış fiyat değil yani. Alan almıştır hayırlı olsun ki hala bir kaç ürün alınabiliyor.Yanlış fiyatlandırma olmuştur imkanı var mı sence düşününce![]()
Bence eşinize söylemeyin. Çünkü iptal olabilir. yanlış fiyatlandırmadan ötürü.eşime mont aldım. muhtemelen bedeni küçük gelecek ama yinede aldım ucuz diye. teşekkür ederim![]()
Eşinize rahatlıkla söyleyin kampanyanın ismi buydu zaten Mango Kıyafetler 499TL diye fiyat hatası filan yokBence eşinize söylemeyin. Çünkü çok büyük ihtimalle iptal olacak. yanlış fiyatlandırmadan ötürü.
aynen hocam söylemek gibi bi hataya düşmemBence eşinize söylemeyin. Çünkü iptal olabilir. yanlış fiyatlandırmadan ötürü.
Aynen kardeşim bana bi touch blue.Eşinize rahatlıkla söyleyin kampanyanın ismi buydu zaten Mango Kıyafetler 499TL diye fiyat hatası filan yok
Yanlış ürünleri listelemişler. Kampanya kapsamındaki ürünler normalde zaten ucuz olanlar. 5-6 bin liralık montların 500 liraya düşecek hali yok, kışın ortasında.Kampanyanın adı direk oydu hocam yanlış fiyat değil yani. Alan almıştır hayırlı olsun ki hala bir kaç ürün alınabiliyor.
Tek beden ürünleri de açtılar hocam geneli öyleydi zaten xs s kalanlardı olmayan şey değilAynen kardeşim bana bi touch blue.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış ürünleri listelemişler. Kampanya kapsamındaki ürünler normalde zaten ucuz olanlar. 5-6 bin liralık montların 500 liraya düşecek hali yok, kışın ortasında.