WraithEsports Kış indirimleri

İyi satan modellerde indirim yok ki. Satışı az olan modellere yapmışlar.

az önce gezdim sayfayı indirim diye bir şey yok boşuna açmışsın konuyu
iade konusu ise ürünü araştır al arkadaş bakıyorumda forumdakiler alacak sonra keyif hali beğenmeyerek ürünü iade edecek paşalarıma bak sen ya satıcı haklı bu konuda kimse kimseye zorla ürün satmıyor!!!
Herkes linçlemiş ama adam haklı bence de. Amazondan, hepsiburadan (iade konusundan sıkıntı çıkarmayan firmalardan) aldığım ürünlerin ikinci el çıkmasından bıktım usandım. Ulan tamam bazen kablo fln alıyorum ikinci el geliyo, hadi tamam kabloyu geçtim traş makinesi aldım içinden kıllı çıktı şaka gibi. Adam almış, traş etmiş, beğenmemiş (?) sonra geri yollamış. Arkadaş yüz yüze mağazalar varken de her ürünü deneyip mi alıyodunuz sanki, bi kısmını koyuyolardı reyona sadece. Düzgün araştırmanı yapıp alacaksın ve vadettiği gibi çalışan ürünü de kutusunu açtıysan iade etmeyeceksin. Yasa böyle diyenler başka bazı konularda yasanın kimden yana olduğuna bakarlarsa zaten yasa != etik olduğunu fark edecektir.

Aynı iade bokunu Trendyol da yapıyor. Klavye aldım pili hızlı bitiyor diyorum pekte beğenmedim iade etmek istiyorum diyorum ''KUTUSU AÇILMIŞ ALAMIYORUZ'' Sadrazama bak silke silke alacaksın fiziksel mağazada satıyor sanki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes linçlemiş ama adam haklı bence de. Amazondan, hepsiburadan (iade konusundan sıkıntı çıkarmayan firmalardan) aldığım ürünlerin ikinci el çıkmasından bıktım usandım. Ulan tamam bazen kablo fln alıyorum ikinci el geliyo, hadi tamam kabloyu geçtim traş makinesi aldım içinden kıllı çıktı şaka gibi. Adam almış, traş etmiş, beğenmemiş (?) sonra geri yollamış. Arkadaş yüz yüze mağazalar varken de her ürünü deneyip mi alıyodunuz sanki, bi kısmını koyuyolardı reyona sadece. Düzgün araştırmanı yapıp alacaksın ve vadettiği gibi çalışan ürünü de kutusunu açtıysan iade etmeyeceksin. Yasa böyle diyenler başka bazı konularda yasanın kimden yana olduğuna bakarlarsa zaten yasa != etik olduğunu fark edecektir.
Amazon o ürünleri OUTLET olarak satıyor boşa bok atmaya gerek yok. HepsiBurada hakkında bilgim yok. Ayrıca traş makinesi iade kapsamına girmiyor Amazon bile iade almıyor hijyen gereği.

Yapmadıkları kasım indirimini yılbaşında güzel bir şekilde telafi etmişler. Bazı ürünlerde güzel indirimler var bakmanızı tavsiye ederim. Ek olarak ödeme kısmındaki indirim kodu bölümüne '' Conlife '' yazarsanız ek indirim alabilirsiniz. ( Kod benim değil içerik üreticisi kodu.!! )

WraithEsports.com

Siz şaka falan mısınız birader? Yazılan şeylere bak yapılan indirimlere bak. Boş yere meşgul etmeyin şu forumu

Geçenlerde ekran kartı için kablo aldım gelen kablo uyumsuz çıktı bir nevi yanlış sipariş kutuyu açtığım için iade almak istemediler şikayetvara yazıp zor iade ettim kullanmadığım kablo için bir ton problem yarattılar.

Şahsen ben 5-6 defa alışveriş yaptım, bir ürünü de 1.5 yıl sonra garantiye göndermek istedim, verdikleri bilgi şu şekilde;

* Orijinal kutunun bulunması,
* Ürünün kutu içeriklerinin bulunması,
* Fatura eklenmesi.

Akabinde ücretsiz tamir veya değişim yapabileceklerini belirttiler. Tabii başka insanlar ne geri dönüş aldı bilmiyorum, ben mail yolu ile iletişim kurdum kendileri ile.

Aynı iade bokunu Trendyol da yapıyor. Klavye aldım pili hızlı bitiyor diyorum pekte beğenmedim iade etmek istiyorum diyorum ''KUTUSU AÇILMIŞ ALAMIYORUZ'' Sadrazama bak silke silke alacaksın fiziksel mağazada satıyor sanki.

Amazon o ürünleri OUTLET olarak satıyor boşa bok atmaya gerek yok. HepsiBurada hakkında bilgim yok. Ayrıca traş makinesi iade kapsamına girmiyor Amazon bile iade almıyor hijyen gereği.
Tespit edebildiklerini outlet olarak satıyor olabilir ama edemedikleri? Ayrıca sürekli alışveriş yaptığım bir platform bok atma gibi bi durum yok karşılaştığım durumu belirtiyorum. Traş makinesi de iade kapsamına giriyor veya aradan kaçıyor bilmiyorum ama yorumlara bakarsanız fark edersiniz açılmış kutuların gönderildiğini.

Buyrun aldığım ürünün linkini bırakıyorum ve 1 yıldızlı yorumlara bakarsanız sadece bununla karşılaşanın ben olmadığını fark edersiniz https://amzn.eu/d/1rd72wH

Wraith W60 ile FGG Madlions MAD68 arasında sizce hangisi daha iyi? 68 tuşlu olması bir tık öne çıkarıyor MAD'i, ürünü yazı yazmak amacıyla kullanacağım oyun özellikleri pek de işime yaramıyor.

Şahsen ben 5-6 defa alışveriş yaptım, bir ürünü de 1.5 yıl sonra garantiye göndermek istedim, verdikleri bilgi şu şekilde;

* Fatura eklenmesi.

Akabinde ücretsiz tamir veya değişim yapabileceklerini belirttiler. Tabii başka insanlar ne geri dönüş aldı bilmiyorum, ben mail yolu ile iletişim kurdum kendileri ile.
şuana kadar hiç bir yer tamire gönderdiğim ürün için orjinal kutuyu talep etmedi.
wraith talep ediyorsa vardır bir bildiği tamir ve iade imkanlarını olabildiğince kısıtlamak ve kar payımı maksimize etmek

* Fatura eklenmesi.

Bende w75 klavye gönderecektim rgb bozuk kendi kablosu ile calismiyor razer kablosu ile kullanıyorum uzun süredir

şuana kadar hiç bir yer tamire gönderdiğim ürün için orjinal kutuyu talep etmedi.
wraith talep ediyorsa vardır bir bildiği tamir ve iade imkanlarını olabildiğince kısıtlamak ve kar payımı maksimize etmek
Tabii ki öyledir. Ben savunmuyorum şahsen ancak ulaşması zor olan ürünlerin alım ve satımını yapıyorlar. Muhtemelen orijinal kutuyu vesaire Çinli firmalar talep ediyordur iade amacıyla.
Bende w75 klavye gönderecektim rgb bozuk kendi kablosu ile calismiyor razer kablosu ile kullanıyorum uzun süredir
Dediğim koşullar altında geri aldıklarını söylediler mail yoluyla. Ayrıca tüm kutu içeriği diye belirtiyorlar ama detayını sorduğumda mouse üzerinden örnek verirsek dongle ve mouse yeterli dediler. Yani skatezler vesaire geri vermesen de oluyor kullandıysan. Bence geri gönderebilirsin kablosuyla beraber, ilgilenirler.

Tekrar belirteyim, sadece bildiğim kadarı bu. Al-sat yaptıkları için tahminimce iade politikası daha sıkıdır.

Muhtemelen orijinal kutuyu vesaire Çinli firmalar talep ediyordur iade amacıyla.
sanmam. çoğu çinli firma ürün bozulduğunda ürünü kır kablosunu kes fotoğrafını çek gönder yenisini gönderelim diyor. tabi ki işin kurumsal kısmı farklı olabilir ama son kullanıcıya karşı bu şekildeler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,037
Üyeler
186,831
Son üye
bahadrdemr
Geri