Öneri TAKİP CİHAZI ÖNERİSİ

He hocam sen orjinal Air tag anladın zaten o pahalı benim işimi görmez. Ben yan markaların ürünlerinden bahsediyordum onlardan alınabilecek ses çıkartmayan ürün varsa güzel olur
Hocam airtag dediğinizde ismi airtag olan şeyi anladım tabii. Diğerlerinin ismi airtag değil sonuçta. Diğer markaları bilmiyorum. Ben uçakta bavullar kaybolmasın diye kullanıyorum.

Hocam airtag dediğinizde ismi airtag olan şeyi anladım tabii. Diğerlerinin ismi airtag değil sonuçta. Diğer markaları bilmiyorum. Ben uçakta bavullar kaybolmasın diye kullanıyorum.
Önceki sayfalarda bi arkadaş knmaster marka atmış iyi midir? acaba öter mi

arabanın yedek anahtarını falan alıp kendinle götürsen olmaz mı hocam düz kontak yapacak değil ya

Airtagde konum göstermiyor mu sonuçta hocam diğerine hat almak falanda gerek hat bile bin küsür lira şimdi airtagle de hem arabayı hem motoru takip edemez miyim? Dokunulduğunda göstermesine gerek yok ben uygulamasından baktığımda göreyim yeter
bir koruyuculuğu yok kanka sadece konum gösteriyor. sen dersenki araca bağliyim kardeşimi bulayım sonra motoruma takarım takip cihazı öneririm. çünkü her saniye veri aktarabiliyor. https://motorist.tech 'ten 1 yıllık hat ile birlikte takip cihazı 6000₺ yerine 3690₺ FIRSAT kupon kodu ile. kendim kullanıyorum öneririm. motor sarsıldığında arama geliyor. canlı takip günlük rotasyon kaydetme konum paylaşma vs bahsetmiyorum bile zibilyon tane özelliği var. ben airtag alsam takacağım tek şey anahtarlık olurdu.

bir koruyuculuğu yok kanka sadece konum gösteriyor. sen dersenki araca bağliyim kardeşimi bulayım sonra motoruma takarım takip cihazı öneririm. çünkü her saniye veri aktarabiliyor. https://motorist.tech 'ten 1 yıllık hat ile birlikte takip cihazı 6000₺ yerine 3690₺ FIRSAT kupon kodu ile. kendim kullanıyorum öneririm. motor sarsıldığında arama geliyor. canlı takip günlük rotasyon kaydetme konum paylaşma vs bahsetmiyorum bile zibilyon tane özelliği var. ben airtag alsam takacağım tek şey anahtarlık olurdu.
arabanın yedek anahtarını falan alıp kendinle götürsen olmaz mı hocam düz kontak yapacak değil ya
iphone kullanıyorsanız airtag mi ne o işe yarayabilir
aracın anahatarını saklamayı deneseniz
Arkadaşlar şöyle söyleyim benüm şuan ihtiyacım olan airtag muadili olan (Apple airtag değil) ürünler lazım bildiğiniz önerebileceğiniz ürün varsa onun için açtım konuyu örneğin bu Ürün gibi. Eğer başka bi öneriniz yoksa bunu alcam galiba

Araca takip cihazı koyucam kardeşim sürekli arabayı kaçırıyor ehliyeti yok ceza yiyoruz sürekli. Sesi çıkmayan ucuz yollu konum gösteren bişi lazım şimdiden teşekkür ederim
Kn tag

Andorid için aşağıdaki linkteki ürün nasıldır hocam
Hocam android kullanıyorsanız eski telefonunuz falan varsa atın arka koltuğun altına google üzerinden 7/24 o telefonun konumunu takip edin hem işinize farklı şeyler de de yarar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam android kullanıyorsanız eski telefonunuz falan varsa atın arka koltuğun altına google üzerinden 7/24 o telefonun konumunu takip edin hem işinize farklı şeyler de de yarar
He hattta Bunada gerek yok
Size yöntemi söylüyorum,

Örn.
[email protected] mail adresine sahip kardeşimi takip etmek istiyorum.
Kardeşim bu maile sahip
Aynı maile kendim de giriyorum
Daha sonra Google cihazları yönet kısmından o mailin açık olduğu tüm hesapların anlık konumuna bakabilirsiniz sadece araçta değil 7/24 bakabilirsiniz kardeşiniz her yakalandığında airtag arayacak ama sizin airtaginiz aslında onun cebinde olacak :) saygılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,813
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri