360mm Beyaz Sıvı Soğutma Önerisi

Drknes

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
5000
Merhaba, Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Kasam MSI MAG Pano M100R beyaz olduğu için 360 mm beyaz bir sıvı soğutma arıyorum. Aklımda MSI CoreLiquid A13 var fakat ne kadar iyi olduğunu bilemiyorum; pompa basıncı, devir gibi değerlerin önemli olduğunu duydum. Beyaz ve 360 mm olması şartıyla, gözüm kapalı güvenebileceğim bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz?

MSI CoreLiquid A13 360mm kullanıyorum yaklaşık 2 aydır memnunum.

Pompa ve yapı kalitesi bi tık daha iyi. Arada çok fark yoksa frozen alınabilir.
Arada 500TL gibi bi fark var ama sorun o değil. Frozen'ın da incelemelerinde pompanın uğultulu çalıştığı yazıyor.

Bu ürün çok güzel, ilk çıktığında da kullandım, şu anda da V2 olanını kullanıyorum. Piyasadaki birçok markanın pompasından daha kaliteli. Ama v2 de fanlar kronik sıkıntılı. Ben fanlarını değiştirerek kullanıyorum. Ekstradan 3 fan alsan 6.500 TL ye gelecek. Artık F/P değil

Merhaba, Ryzen 7 7800X3D işlemcim var. Kasam MSI MAG Pano M100R beyaz olduğu için 360 mm beyaz bir sıvı soğutma arıyorum. Aklımda MSI CoreLiquid A13 var fakat ne kadar iyi olduğunu bilemiyorum; pompa basıncı, devir gibi değerlerin önemli olduğunu duydum. Beyaz ve 360 mm olması şartıyla, gözüm kapalı güvenebileceğim bir sıvı soğutucu önerebilir misiniz?
bunu alıyosun ve keyfine bakıyosun kanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,684
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri