❌İndirim Bitti! %100 pamuk pijama 135 TL

Reaksiyon skoru
44
⭐⭐⭐

Koza İç Giyim Erkek Pamuklu 2'li Tek Alt Pijama %100 PAMUK

2 AL 1 ÖDE + 10 TL TAKİP KUPONU İLE 270 TL

PİJAMA ADETİ 135 TL.

✅%100 pamuk ürün için kelepir fiyat. 00.00'da 2 al 1 ödesi bitiyor.

IMG_4856.webp

fotoğraftaki 550tl diyor hocam
Hocam 2 tane 270 tl olan pijamayı göremedim
IMG_4858.webp

Arkadaşlar 2 al 1 öde var 2li paketten 2 tane ekleyeceksiniz pijamanın tanesi 135 liraya gelecek. Kaçırdığınız yeri anlamadım 😊
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş bundan 2 adet alın diyor heralde 550 tl ödenecek toplam 4 adet olacak ancak o şekiilde dediği adet fiyatına gelecek anlatım bozukluğu var konuda kısaca fıss
Pijamanın adeti 135 yazmışım zaten anlatım bozukluğu nerede?

Tüm e-ticaret sitelerinde 0 TL limitli sanal kartım tanımlıdır hocam böyle kampanyalar için, kelepir ürün gelince direkt limit tanımlayıp alıyorum. Tavsiye ederim.
Ben sistem almak için tüm parayı iş bank kartıma attım, diger kayıtlı kartta para yoktu yoksa anında alırdım hocam ama sağlık olsun ne yapalım.

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 2 al 1 öde var 2li paketten 2 tane ekleyeceksiniz pijamanın tanesi 135 liraya gelecek. Kaçırdığınız yeri anlamadım 😊

00.00 da bitecek demişsiniz ama bitti sanırım şuan 2 adet ekleyince 1000 küsür liraya çıkıyor sepet

00.00 da bitecek demişsiniz ama bitti sanırım şuan 2 adet ekleyince 1000 küsür liraya çıkıyor sepet
Evet bitmiş 12'de biteceği yazıyordu kampanya sayfasında. Beklenilenden çok sattılar demek ki baktılar zarar edecekler kapatmışlar promosyonu hocam.

Alıntıyı görüntüle

2 AL 1 ÖDE + 10 TL TAKİP KUPONU İLE 270 TL demişsin hocam nasıl nerede?

350Tl üzeri %15 indirim yapmışlar. Tane 219a geliyor.
1766699750374.webp

Alıntıyı görüntüle

hocam adeti 80 var bende linki. 100 parça alınca 80 e geliyor sıkıntı olmaz dimi?

İndirim paylaşacam diye saçmalıyorsunuz, sonra da anlatım bozukluğu nerde diye utanmadan soruyorsunuz. 4 ADET ALIMDA O FİYATA GELDİĞİNİ BELİRTMEN GEREKİR BAŞLIKTA. Clıck bait atmayın forumda bile!

Geri