subdomainemre
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Koza İç Giyim Erkek Pamuklu 2'li Tek Alt Pijama %100 PAMUK
2 AL 1 ÖDE + 10 TL TAKİP KUPONU İLE 270 TL
PİJAMA ADETİ 135 TL.
Hocam 2 tane 270 tl olan pijamayı göremedim
fotoğraftaki 550tl diyor hocam
Hocam 2 tane 270 tl olan pijamayı göremedim
Pijamanın adeti 135 yazmışım zaten anlatım bozukluğu nerede?
arkadaş bundan 2 adet alın diyor heralde 550 tl ödenecek toplam 4 adet olacak ancak o şekiilde dediği adet fiyatına gelecek anlatım bozukluğu var konuda kısaca fıss
Kartı girerken bitti indirim alamadım.
Ben sistem almak için tüm parayı iş bank kartıma attım, diger kayıtlı kartta para yoktu yoksa anında alırdım hocam ama sağlık olsun ne yapalım.Tüm e-ticaret sitelerinde 0 TL limitli sanal kartım tanımlıdır hocam böyle kampanyalar için, kelepir ürün gelince direkt limit tanımlayıp alıyorum. Tavsiye ederim.
00.00 da bitecek demişsiniz ama bitti sanırım şuan 2 adet ekleyince 1000 küsür liraya çıkıyor sepetAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 2 al 1 öde var 2li paketten 2 tane ekleyeceksiniz pijamanın tanesi 135 liraya gelecek. Kaçırdığınız yeri anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bitmiş 12'de biteceği yazıyordu kampanya sayfasında. Beklenilenden çok sattılar demek ki baktılar zarar edecekler kapatmışlar promosyonu hocam.00.00 da bitecek demişsiniz ama bitti sanırım şuan 2 adet ekleyince 1000 küsür liraya çıkıyor sepet
2 AL 1 ÖDE + 10 TL TAKİP KUPONU İLE 270 TL demişsin hocam nasıl nerede?Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 2 al 1 öde var 2li paketten 2 tane ekleyeceksiniz pijamanın tanesi 135 liraya gelecek. Kaçırdığınız yeri anlamadım
hocam adeti 80 var bende linki. 100 parça alınca 80 e geliyor sıkıntı olmaz dimi?Alıntıyı görüntüle