❌İndirim Bitti! CarrefourSA &PayFour 500₺ lik alış veriş 1₺ (Yeni Üyelere)

Alıntıyı görüntüle

26-31 yeni üye olacaklar referansa SEPET kodu yazarsa 500 ve üzeri 499 TL indirim

İos
Android
sistem gg mi acaba üye olamıyorum 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Carrefoursa Mini de geçiyor, ama uygulama çok sıkıntılı. Ben kasaya geçtikten sonra uygulamaya girmeye çalıştım, girmedi. En sonunda kasiyer işlemi iptal etti. Marketten çıkıp uygulamaya giriş yapabildikten sonra, dönüp tekrar deneyerek alabildim (uygulama ekranında bekledim çıkış yapmasın diye) hesaba bir 40 TL atmıştım ne olur ne olmaz diye
519 TL'lik alışverişe 20 TL ödedim.
Ek olarak Çikolatalarda 1 alana 1 bedava kampanyasıda vardı.
normal carrefoursada gecerli degilmi

Teşekkürler.
Beklenmedik bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyiniz uyarısı veriyor henüz üye olamadık bakalım olur inşallah.

arkadaşlar ben şimdi 5 dakika önce carrefoursa miniden 5litre yudum yağ aldım 510tlydi 11tlye geldi hesabı sabah açmıştım ama mağazadayken uygulama içine girmek için can çekiştim baya yogunluk var belli 2-3 dkka sonra girdi kasada cep numaranızı veriyorsunuz uygulamaya onay yolluyor yine yogunluk oldugu için onay verirken bi 10-15 saniye hata verdi sonra onayladı ikinci bir telefonum var onunla da alacaktım giremedim zamanımda yoktu geri döndüm iş yerine akşama kadar kullanım hakkı bitmezse yine gidicem almaya

zar zor üye oldum akşam gideceğim evde 4 kişiyiz 2000 liralık malzeme alacağım

bi ara boşlukta üye oldum referans kodunu da yazdım. ödeme ekranındayken mi düşüyor fiyat onu anlamadım

bi ara boşlukta üye oldum referans kodunu da yazdım. ödeme ekranındayken mi düşüyor fiyat onu anlamadım
hocam 500lük ürün alıyorsun kasada kayıt oludugun telefon numarasını veriyorsun ödemeyi payfour diyorsun uygulamaya onay yolluyor zaten direkt 499tl indirim yapıyor orda tabi payfourda bakiyen yeeterli olcak 500tl üstü alışveriş yaptıysan

hocam 500lük ürün alıyorsun kasada kayıt oludugun telefon numarasını veriyorsun ödemeyi payfour diyorsun uygulamaya onay yolluyor zaten direkt 499tl indirim yapıyor orda tabi payfourda bakiyen yeeterli olcak 500tl üstü alışveriş yaptıysan
Her yerde var demi bu bizde payfour yok demesinler sonra :D

üye oldum uygulamaya girdim fakat hiçbir yerde böyle bir kampanya gözükmüyor bittimi yoksa gözükmesine gerek yok mu direkt olucakmı anlamadım kampayanklar kısmında gözükmüyor hiçbirşey

Geri