Bu ikili 28k fiyata alınır mı?

Tavsiyem S25 olur, hatta hiç bekleme mümkünse çünkü daha yeni asgari ücrete zam geldi. Bu ürünlerin fiyatı azalmaz artık hem çip krizide var.
Ocağın ortalarına doğru alabilirim ancak hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Ocağın ortalarına doğru alabilirim ancak hocam.
Anladım hayırlısı olsun şimdiden, S25 ufak boylu biraz büyük telefon seviyorsan S24+ vb. bakabilirsin çok bir fark yok aralarında

Anladım hayırlısı olsun şimdiden, S25 ufak boylu biraz büyük telefon seviyorsan S24+ vb. bakabilirsin çok bir fark yok aralarında
Elimde s23 fe var zaten ve elim ufak, s25 benim için ideal ya boyut olarak. Tek çekindiğim noktası sosyal medya optimizasyonun apple kadar iyi olmaması.

• Beğen
Elimde s23 fe var zaten ve elim ufak, s25 benim için ideal ya boyut olarak. Tek çekindiğim noktası sosyal medya optimizasyonun apple kadar iyi olmaması.

Android'de biraz daha akıcılığı az sosyal medya uygulamalarının içerik üretimi kısmında. Normal kullanıcıysan bir sorun yaşamazsın zaten

Android'de biraz daha akıcılığı az sosyal medya uygulamalarının içerik üretimi kısmında. Normal kullanıcıysan bir sorun yaşamazsın zaten
Hocam fotoğraf kalitesi olarak dedim. İçerik üretmeyi düşünüyorum, çektiğim fotoğraflardan vs

Samsung S serisi amiral gemisi sınıfında, hiç kafana takma bile.
Fe serisi içinde geçerli mi bu? Çünkü benim telefon felaket düşürüyor kaliteyi.

• Üzgün
s23 fe'de çok güzel telefon. kağıt üstünde kesin fark vardır ama kesin cevap veremiyorum. Bir avm'ye gidip s25'i dene derim
Hocam s23 fe cidden pil optimizasyonu dışında güzel cihaz, günde 3 kere şarja takmasam hiç.bir sorun yok.

• İnanılmaz
Hocam s23 fe cidden pil optimizasyonu dışında güzel cihaz, günde 3 kere şarja takmasam hiç.bir sorun yok.
s25 fe veya s26 fe almayı düşünüyordum ben, hepsinde böyle mi? ben iphone'u günde iki kez şarj ediyorum sağlık %86 olduğu halde

kağıt üstünde değerleri çok iyi s23 fe nin falan, kronik bir arıza mı acaba? Bu arada samsung servisi çok iyi garantiden değiştiriyorlar bataryayı genelde

s25 fe veya s26 fe almayı düşünüyordum ben, hepsinde böyle mi? ben iphone'u günde iki kez şarj ediyorum sağlık %86 olduğu halde

kağıt üstünde değerleri çok iyi s23 fe nin falan, kronik bir arıza mı acaba? Bu arada samsung servisi çok iyi garantiden değiştiriyorlar bataryayı genelde
Garantisi bitti. S23 fe İşlemci pil optimizasyon özürlüsü bi model.

• Üzgün
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri