30-45k Arası Telefon Ne Önerirsiniz

efeats

80+
Reaksiyon skoru
12
Bütçe
35000.45000
Başlıktada belirttiğim gibi.
Telefon almayı düşünüyorum 30-45k arası bir bütçem var. Bi 3-4 yıl idare etse iyi olur.

bu fiyatın açık arar 2 modeli var
35k bandında olan honor 400 pro
45k bandında olan s25

uzun süre götürsün diyorsan s25 en az 6 yıl gideri var, ram ve işlemcisi gayet iyi

iphone 15 alabilirsin bende de 15 var. memnunum. he ama 13 ile pek farkı yok. kamera işlemci farkı var. bide dynamic island var. eğer bunlara takmayacaksan 13 almakda mantıklı. bulabilirsen 13 pro daha da mantıklı ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he kamera farkı derken gözle görülecek çok fark olduğunu düşünmüyorum. eskiden 13üm vardı. neredeyse kamera kaliteleri aynı gibi...

iphone 15 alabilirsin bende de 15 var. memnunum. he ama 13 ile pek farkı yok. kamera işlemci farkı var. bide dynamic island var. eğer bunlara takmayacaksan 13 almakda mantıklı. bulabilirsen 13 pro daha da mantıklı ...
15i önermeyin s25 varken gözünüzü seveyim
s25 ekranı pili işlemcisi ekranı daha iyi daha fazla güncellemesi var kamerada tartışılır baş başalar

ben 15 kullanıyorum memnunum. android olarak pek telefon kullanmadım. bilmediğim konuda da bilip bilmeden önermek istemedim, kullandığım ve memnun olduğum bir telefonu önerdim sadece.
1 gün s25 kullanmak yerine 15 kullansam pişmanlıktan içim giderdi benim de

Oyun oynamıyorsanız, geniş açı önemli değilse: 16e
En uzun süre götüren telefon bu olacaktır.

3k fazla verip s25 almamak için 5 neden sayabilir misin
aklıma ipad pro m5 veya macbook ve airpod sahibi olmaktan başka neden gelmiyor
Başta yazılım farkı en önemlisi ios androidden daha kaliteli ve güvenli bir işletim sistemi.
Daha uzun ömürlü.
Ana kamerası daha iyi işler çıkarıyor.
Ön kamerası açık ara daha iyi.
Materyal kalitesi daha yüksek.
Sosyal medya kullanıcıları için daha iyi fotoğraf yükleme.
Ekosistemi açık ara daha güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,186
Üyeler
187,004
Son üye
calfeg
Geri