❌İndirim Bitti! OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.900₺

bunu almayı düşünüyordum sıvı sogutmayımı alsam acaba
bu ramleri kapatıyor öndeki fan ramlerin üstüne biniyor o görüntü hoşuna gitmez dersen al bu da çok iyi bir soğutucu 360mm ile kafa kafaya gidebilir kasan destekliyorsa sıvı sogutucu al bence ürün kaliteli çünkü 420mm arctic den iyi testlerde

bunu almayı düşünüyordum sıvı sogutmayımı alsam acaba
bundan le360 v2 geçtim memnunum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ramleri kapatıyor öndeki fan ramlerin üstüne biniyor o görüntü hoşuna gitmez dersen al bu da çok iyi bir soğutucu 360mm ile kafa kafaya gidebilir kasan destekliyorsa sıvı sogutucu al bence ürün kaliteli çünkü 420mm arctic den iyi testlerde
yazın oda da pişiyordum. :ROFLMAO:

sıcaklık farkı. https://forum.donanimarsivi.com/kon...sivi-sogutma-incelemesi.1153673/post-10417021

hocam hiç güven vermıyorya ne oldugu belırsız marka ılerıye donukte sıkıntı yaratır gıbı yoksa fıyatı cok hosuma gıttı alamk ısterım

hocam hiç güven vermıyorya ne oldugu belırsız marka ılerıye donukte sıkıntı yaratır gıbı yoksa fıyatı cok hosuma gıttı alamk ısterım
ASUS alırsa da soğutmasından memnun kalmayabilir.

2023 de kurulmuş bir firma hocam reddot tarafından tasarım ödülü vs almış ama tercih sizin ülkemizde adı sanı bilinmiyor diye güven vermiyor demek yanlış biz de testlere göre aldık zaten ilk deneyimleyen olmak cesaret ister :D sorun olsa bile 2 yıl garantili korkmayın

2023 de kurulmuş bir firma hocam reddot tarafından tasarım ödülü vs almış ama tercih sizin ülkemizde adı sanı bilinmiyor diye güven vermiyor demek yanlış biz de testlere göre aldık zaten ilk deneyimleyen olmak cesaret ister :D sorun olsa bile 2 yıl garantili korkmayın
Asus alsa da 2 yıl garantili olacak.

Pompası bozulursa TR de yedek parçası olmayacağına göre YD da pompa ünitesini getirtecek halleri yok :D

7800x3d için yeterli olurmu tam yuk altında.Ufak arastıyarım bu marka modelı

Pompa sesi nasıl ? sırf bunun için hava soğutma almıştım sıfır ses istiyorum sistemimde.

bu çok iyi bir marka yurtdışında popüler ülkeye giriş yapıyor sanırım montech gibi
evet artık y.d popüler olan yeni markaları getirmeye başladılar.

Pompa sesi nasıl ? sırf bunun için hava soğutma almıştım sıfır ses istiyorum sistemimde.
2900rpm hızı var aşırı sesli değildir.

tabi tercih meselesi bazı hava soğutucular ile sıvı soğutucular arasında 5-10 derecelik farklar bile oluşuyor.

A Tier Hava Soğutucu ile S Tier Sıvı Soğutma kıyaslanmamalı yoksa üzecek kadar farklar çıkabiliyor.

Dostlar şu önündeki yuvarlak şeyin rengi değişiyor mu yoksa rainbow mu bilgi verir misiniz

Geri