Nothing CMF Phone 1 - 9.999 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

Bak kendin de söylüyorsun zaten daha iyi bir telefon kullandığını, Abdullah Hacıgül de aynı şekilde yedek telefon olarak almanın mantıklı olduğunu söylemişti.
Yetişkin bir bireyin NFC özelliği olmayan bir telefon almasının arkasında bir mantık yok. Telefonun ne kadar ucuz olduğundan bağımsız bir durum bu.
Şunu alacağıma 2. el Redmi alır kullanırım.
Nfc olsa fiyatına göre müthiş cihaz benim tel bozulmaya başladı. Nfc olsaydı idaretenlik alırdım şimdi.

Ben de birkaç gün önce aldım epey inceledim. Fiyatına göre gerçekten iyiymiş. Merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplarım.

aynen öyle dediğin gibi..o konuda aynı düşüncedeyim.. her ürünün eksikleri artıları olacaktır..NFC bunda niye yok hala anlayamadım ama şu an hem taksitle hemde bu fiyata bu özellikte telefon almak mantıklı..ihtiyaç durumuna göre kişi kendi düşünür alır. şu an inan en çok satanlarda bu telefon..gayetde mantıklı bir seçim olacaktır. yetişkin olsun olmasın en önemli soru şu ihtiyacım var mı? ben babama aldım adam bilmez ne olduğunu..telefonu artık iyice yavaşladı 10 yıl olmuştur elindeki telefon belki daha fazla..baba sana telefon aldım deyip götürdüm..bunlar bunlar var dedim ben anlamam dedi bitti konu onun için kapandı..whatsapp dan instagramdan bişilere bakıyor, bir iki haber okuyor..ona göre eski telefonuna göre çok güzel..

bi ara aklıma şuda geldi japonlar eski telefonlarına devam ediyor diye..tüm olay tek soruda "ne kadar kullanıyoruz özelliklerini ?"
bir tane al emin ol sen bile beğenirsin..

Özellik bakımından kimse kötüleyemez cihazı. Fiyatına göre dolu dolu bir telefon. Fakat NFC olmaması görmezden gelinemez şu çağda maalesef. Ben NFC'ye ihtiyaç duymam diyen varsa onun için güzel fırsat. Lakin genel kullanıcı için kötü maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nfc olsa fiyatına göre müthiş cihaz benim tel bozulmaya başladı. Nfc olsaydı idaretenlik alırdım şimdi.

NFC de koyup 15-20 dolar yüksekten satsalar zamanında herkesin S3 kullandığı dönem gibi herkesin elinde bunu görürdük. NFC olsa kusursuz cihaz olurdu gerçekten.

Bugün de cihaza nothing os 4.0 android 16 güncellemesi geldi.

öğrenciyim ziraat bankası dışında bankacılıkla işim yok, nfcye ihtiyacım olur mu ? telefonum çok eskidi ama fazla para harcamak istemiyorum telefonlar ilgimi çekmiyor sadece instagramda gezer youtube da video izleyip belki biraz balatro oynarım. Alınır mı ?

öğrenciyim ziraat bankası dışında bankacılıkla işim yok, nfcye ihtiyacım olur mu ? telefonum çok eskidi ama fazla para harcamak istemiyorum telefonlar ilgimi çekmiyor sadece instagramda gezer youtube da video izleyip belki biraz balatro oynarım. Alınır mı ?
Nfc' ye ihtiyacınızın olup olmadığını siz bilirsiniz. Telefonun işlemcisi fiyatına göre epey iyi. Call of duty mobile oyununda düşük grafikte sabit 90 fps ve en yüksek grafik ayarında sabit 60 fps oynatıyor. Sonuna kadar işlemciyi zorlasam da az bir ısı var. Arayüzü sorunsuz ve İşlemci verimli olduğundan 10 saat kadar ekran süresi veriyor. Ekranı şaşırttı. galaxy tab s9 dan daha iyi. Yatay videolar için hoparlörün mono olması eksi yönü. Ama sesi kaliteli veriyor. Kamera güzel sonuç veriyor ois yok. Bence bu fiyata değer.

Bütçeniz yukarı çıkarsa nfc'li, çift hoparlörlü , ois'li telefonlar önerebilirim.

Nfc' ye ihtiyacınızın olup olmadığını siz bilirsiniz. Telefonun işlemcisi fiyatına göre epey iyi. Call of duty mobile oyununda düşük grafikte sabit 90 fps ve en yüksek grafik ayarında sabit 60 fps oynatıyor. Sonuna kadar işlemciyi zorlasam da az bir ısı var. Arayüzü sorunsuz ve İşlemci verimli olduğundan 10 saat kadar ekran süresi veriyor. Ekranı şaşırttı. galaxy tab s9 dan daha iyi. Yatay videolar için hoparlörün mono olması eksi yönü. Ama sesi kaliteli veriyor. Kamera güzel sonuç veriyor ois yok. Bence bu fiyata değer.

Bütçeniz yukarı çıkarsa nfc'li, çift hoparlörlü , ois'li telefonlar önerebilirim.
Şuan taksitli nfc'li telefon varmı?

Galaxy a17 için 4 farklı satıcı var ve hepsinde de peşin fiyatına 3 taksit.

NFC diyelim bankada problem oldu, şubeye gidersin yada müşteri hizmetleri yardımcı olur. daha o çok yaygınlaşmadı. inan çevremde NFC nedir diye sorsam çoğu bilmez. sen bilirsin yine de. taksit kalkarsa birde
ürün detaylarında taksit çıkmasada ödeme ekranında taksit çıkıyor

Babam a36 kullanıyor, e-devlet iki aşmalı doğrulama yapılmafı. Kimlik kartını sistem tanımıyor. Acaba nfcde mi problem var diye benim telefona taktım, aynı. Pttye gidip çözdük.
Bankalarda ise nfc yoksa görüntülü görüşme yapabilirsiniz, o da olmazsa tabi şubeye gidilecek. Ama kimliği okumayıp görüntülü görüşme ile müşteri olduğum banka oldu.
Nfc, hayatı kolaylaştırıyor ama okmaması atla deve değil. Ram fiyatları uçuşa geçmişken, ihtiyaç varsa değerlendirilmeli zira en çöp cihaza bile en az %20 zam gelecek. Daha az ram kullanılarak satışa sunulacak cihazlar. Bunda android deneyimini olumsuz etkiler.

Nothing CMF Phone 1 - 10000 TL
26 aralığa kadar peşin fiyatına 9 ay taksit imkanı var.
3 renk seçeneği de stoklarda.

Sağolsun @XanthiN haberdar etti. Artık sadece yeşil renginde taksit imkanı var.

Peşin satın almak isterseniz Hepsiburada üzerinden 9499 TL'ye alabilirsiniz.
2. telefon olarak düşünüyorum gücü falan nasıl işlemcisinin

Geri