Yardım Akıllı Saat Önerisi.

Mr8ilgin

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,947
Önceliğim telefon görüşmesi olması.

Mesaja cevap verebilme de olursa iyi olur sesli yanıt olarakta olur.

Her saatin belli başlı kusurları var.

Aklımdakiler
Samsung watch 7
Xiaomi watch 4 veya watch 5 lite
Huawei watch fit 3

İlla yüksek fiyat vermeme gerek yok işimi görsün yeter.

Telefonum s23 ilerde honor veya s25 veya s26 değişebilirim.

samsung. Tek sıkıntısı diğerlerine göre şarj olur o kadar

millet huawei'yi xiaomi watch'ı öneriyorda şarjı bitmiyor diye :D yahu birader onlarda özellik yok ki zaten şarjı bitsin :D 300 liraya aldığın çin malı watch'larda ki aynı özellik var sadece daha tutarlısı :D
watch 7 al geç samsungdan şaşma. bende sözlüme dogum günü hediyesi aldım 1.5 gün gidiyor şarjı çok memnun. bende de watch 8 var benimki de 2 gün gidiyor bende çok memnunum düşünme bile direkt al geç.

Huawei watch fit 3 al gitsin 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum şarjı hala 5-7 gün arasında bitiyor nabız takibi/raporu güzel çalışıyor adım sayacı da normal ve bir çok şey içinde var olması gerektiği gibi çalışıyor hepsi.

Samsung alın. Kafadan wear os var ve istediğiniz her uygulamayı yüklersiniz. Nfc var, bazı bankalar saatten ödemeyi destekliyor. Mikrofon kalitesi gayet iyi, whatsapp desteği bile var.

huawei alacaksan bende gt4 kullanıyorum sağlık durumu vs tskip edicem meesajlarada kısa yanıtlarla cevaaplarım diyorsan al kısa mesajları kendin belirliyorsun mesajda yazabiliyorsun ama uzun sürüyor sesli desteği yok hem saatin içine şarkı vs yükleye biliyorsun uygulama indireceğin mağzası vr ama daha gelişmesi lazım hiç uygulama yok desem yeridir
ama eğer telefon gibi her işimi ypsın diyorsan samsung al ama ufak bir telefon olduğu için şarjı uzun gitmez

yaw ne yapacaksın akıllı saati hem ben kenera attım al bi SEİKO 5 :D

samsung. Tek sıkıntısı diğerlerine göre şarj olur o kadar
millet huawei'yi xiaomi watch'ı öneriyorda şarjı bitmiyor diye :D yahu birader onlarda özellik yok ki zaten şarjı bitsin :D 300 liraya aldığın çin malı watch'larda ki aynı özellik var sadece daha tutarlısı :D
watch 7 al geç samsungdan şaşma. bende sözlüme dogum günü hediyesi aldım 1.5 gün
Samsung alın. Kafadan wear os var ve istediğiniz her uygulamayı yüklersiniz. Nfc var, bazı bankalar saatten ödemeyi destekliyor. Mikrofon kalitesi gayet iyi, whatsapp desteği bile var.

gidiyor şarjı çok memnun. bende de watch 8 var benimki de 2 gün gidiyor bende çok memnunum düşünme bile direkt al geç.
Güzel diyorsunuzda benim kullanma Amacım sadece telefon görüşmesi ve mesaj yazabiliyorsam mesaj şarjı gitmesi önemli benim için Samsung güzel ama fiyat farkı yüzünden Kafamı karıştırıyor zaten alırsam w7 40 milim 5.400'e satılıyor şu an fiyat farkına değer mi bu iki özellik için diğerlerini pek kullanmayacağım.

Önceliğim telefon görüşmesi olması.

Mesaja cevap verebilme de olursa iyi olur sesli yanıt olarakta olur.

Her saatin belli başlı kusurları var.

Aklımdakiler
Samsung watch 7
Xiaomi watch 4 veya watch 5 lite
Huawei watch fit 3

İlla yüksek fiyat vermeme gerek yok işimi görsün yeter.

Telefonum s23 ilerde honor veya s25 veya s26 değişebilirim.
Huawei watch fit 3 al ben aldım mükemmel görüşme vs oluyor ama iphonede mesaja cevap yazma yok klavyesi var ama androidde yazılabiliyor

Güzel diyorsunuzda benim kullanma Amacım sadece telefon görüşmesi ve mesaj yazabiliyorsam mesaj şarjı gitmesi önemli benim için Samsung güzel ama fiyat farkı yüzünden Kafamı karıştırıyor zaten alırsam w7 40 milim 5.400'e satılıyor şu an fiyat farkına değer mi bu iki özellik için diğerlerini pek kullanmayacağım.
Ben de 40mm kullanıyorum, 1 gün çok rahat götürüyor şarjı. Fiyat farkına değer

Watch 7 kullanıcısıyım. Telefonum da samsung olduğundan ayrı bir rahatlığı oluyor. Fakat herkesin de dediği gibi şarjı 2 günü çıkartmıyor. Ben her gün takmadığın için problem olmadı fakat her gün takacaksanız şarj olayını değerlendirin. Onun dışında bi akıllı saatde olması gereken her şey var zaten. Öneririm.

Ben de 40mm kullanıyorum, 1 gün çok rahat götürüyor şarjı. Fiyat farkına değer
Watch 7 kullanıcısıyım. Telefonum da samsung olduğundan ayrı bir rahatlığı oluyor. Fakat herkesin de dediği gibi şarjı 2 günü çıkartmıyor. Ben her gün takmadığın için problem olmadı fakat her gün takacaksanız şarj olayını değerlendirin. Onun dışında bi akıllı saatde olması gereken her şey var zaten. Öneririm.
40ile 44mm arasında neredeyse 3k fiyat farkı var değmez dimi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,810
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri