furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,353
yeni üretim ise gelişmiş AI var
tam tersi bellek ve ssd krizi kaynaklı elde kalan 825 gb lık ssd leri iteklediler size 660 gb kalıyor1 tb'lık versiyon bunlar 1 tb'dan sistem dosyaları güncellemeler vs için ayrılan alandan geriye 825 gb kalmış sebebi bu.
Sonuçta xboxlardaki gibi özel ssd gerekmiyo. Ps5te depolama yükseltmek çok daha zahmetsizBu versiyonu almak mantıklı mı bilemedim hafızası iyice daraltılmış durumda yanına illa bir ssd gerekecektir
Bu versiyonu almak mantıklı mı bilemedim hafızası iyice daraltılmış durumda yanına illa bir ssd gerekecektir
Hani nerdezaten nette ıthlt garantılı bu fıyata
siteden mi satın aldınızBen bugün aldım ilk girenlerdendim. Bilkom garantili cihaz. Fiyat olarak aşırı uygundu. Haftaya mağazadan teslim alacağım bakalım.
bılkommuş bak arkadas almıs bılkomsa super fıyatHani nerde
hayırlı olsun. güle güle kullan dostumBen bugün aldım ilk girenlerdendim. Bilkom garantili cihaz. Fiyat olarak aşırı uygundu. Haftaya mağazadan teslim alacağım bakalım.
Nasıl aldın daha detaylı bilgilendirir misin. İnsanlar sabahtan mağazada sıra mı olmuştu. Eğer öyleyse tüm mağazadaki stoklar tükenmiştir bile. Bi de neden haftaya teslim ediyolarBen bugün aldım ilk girenlerdendim. Bilkom garantili cihaz. Fiyat olarak aşırı uygundu. Haftaya mağazadan teslim alacağım bakalım.