Daemonis
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Almışken en iyisini almak istiyorum.
ne için alacan imzadaki anakarta mı takacaksınAlıntıyı görüntüle
Almışken en iyisini almak istiyorum.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Soğutucum var. Sizce en iyi seçenek hangisi olur. Eğer diyorsanız ki bu soğutucu şunları çalıştırır bunun için şu soğutucuyu al kullan önerilere açığım.
kasan ne peki 9950x3d yi anakart zor soğutabilir sanırım 9900x3d öneririm yeter zaten hayli hayliİmzadaki anakart. PUBG MOBİLE yayını ve diğer oyun yayınları için. TT yayın yapıyorum çok fena işlemci kullanıyor.
yayın için 9800x3d kötüymüş çekirdeklerin bir miktarını yayın için kullanıp bir miktarını oyuna yönlendirebildiği için sanırım9800x3d tavsiye ederim ama bütçe varsa neden daha iyisini almayasın sana bağlı
zoko amiral dk431kasan ne peki 9950x3d yi anakart zor soğutabilir sanırım 9900x3d öneririm yeter zaten hayli hayli
işlemci soğutucusu yeter mi en iyisi için9800x3d tavsiye ederim ama bütçe varsa neden daha iyisini almayasın sana bağlı
işlemci çok kullanıldığı ve pubg mobile de işlemci üzerinden oynandığından x3d istiyorum9900x al yeterli olur
işlemci soğutucusundan ziyade mosfetleri ısınacak sanırım anakartının o kısmının soğutmasının da iyi olması gerekiyor yani kasanın fanlarının orayı soğutması gerekiyorzoko amiral dk431
işlemci soğutucusu yeter mi en iyisi için
işlemci çok kullanıldığı ve pubg mobile de işlemci üzerinden oynandığından x3d istiyorum
reis kasa 12 adet fan yuvası destekliyor. olmadı doldururuz yuvaları olmaz mıişlemci soğutucusundan ziyade mosfetleri ısınacak sanırım anakartının o kısmının soğutmasının da iyi olması gerekiyor yani kasanın fanlarının orayı soğutması gerekiyor
9950x3d en iyisi yayın için ama alıp riske girmezdim
dostum x3d çok farketmemesi lazım pubgde, emin misin.9900x al yeterli olur
PUBG Mobile reisdostum x3d çok farketmemesi lazım pubgde, emin misin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yayın yapacağın için zaten diğeri her türlü daha iyi.
9950 x3d yerine de alacaksan düz 9950x al
bruhPUBG Mobile reis