❌İndirim Bitti! 9070 32 ram 7500f 53.8K

Ya ben de direkt ekran kartı alıp ddr5 i es geçmeyi planlıyorımda 5070ti lar pahalı, 9070xt de de nitro istiyorum o da 40k oldu kafam çok karıştı.
Nitro+ falan çok takılmayın isme, 2 derece soğuk çalışacak diye dünya para istiyorlar.

senin sistemde direk ekran kartı alıp da kullanabilirsin fikrimi sorarsan.
sistemi satacaksan geç bence. 30k+ eder senin sistem. ekran kartı fiyatına am5 geçmiş olursun. 7500f bile performansta 5700x3d den daha iyi bir de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence her türlü mantıklı. özellikle psu iyi olduğu için.
Bu sistemin psu su da çok kaliteli sanırım. Bende 750w msi mag gold var onu da iyi fiyata satarım bence. Rgb gskill 32 gb 3600mhz ram var vs. Faturalı kutulu.

Ya ben de direkt ekran kartı alıp ddr5 i es geçmeyi planlıyorımda 5070ti lar pahalı, 9070xt de de nitro istiyorum o da 40k oldu kafam çok karıştı.
böyle çok daha mantıklı o zaman. zaten ssd + ram + ekran kartı parasına tüm sistemi diziyorsun. sadece sonradan işlemci soğutucu eklersin. 1 k lık kuleler bile işini görür

Nitro+ falan çok takılmayın isme, 2 derece soğuk çalışacak diye dünya para istiyorlar.
diğerleri de 35 k oldu ya.

Bu sistemin psu su da çok kaliteli sanırım. Bende 750w msi mag gold var onu da iyi fiyata satarım bence. Rgb gskill 32 gb 3600mhz ram var vs. Faturalı kutulu.
bence sen direk setupu koy ilana hazır

böyle çok daha mantıklı o zaman. zaten ssd + ram + ekran kartı parasına tüm sistemi diziyorsun. sadece sonradan işlemci soğutucu eklersin. 1 k lık kuleler bile işini görür

diğerleri de 35 k oldu ya.
Thermalright phantom spiritim var onu kullanırım sanırım. Bilemedim valla 3 taksitte var ve bu 9070xt, ram mam çok daha pahallanacak sanırım ileride.

Bitti gitti sistem. Geriye hep çöp sistemler kaldı. 14400f alacak kadar enayi tanımıyorum :D

Bu şekilde aldım fakat siparişte 7000 tl olarak gözüküp 1x16 yazıyor. 32 gb olduğuna emin miyiz? Sepette 2 adetti.
2 adet ya işte

h.o bu arada.

Arama yerinden düz 9070 yazıp altta çıkan 2 sistemden ucuz olanı özelleştirme yapınca bu alınabiliyor arkadaşlar almayı planlayan varsa duyrulur.
Notlar:
*9070xt ile 60K
*Sepete ekleyince otomatik olarak Piyasaya göre çok çok daha iyi bir PSU ekliyor. 9070 xt ile bile mantıklı bence
:
Alıntıyı görüntüle
Fiyat iyi bu arada kasa ve psu da iyi. Ana kart biraz yükseltilebilir bir de işlemci soğutucu güven vermedi.

Ekler

• 26972.webp
    26972.webp
    119.2 KB · Hit: 61
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye