Çözüldü✓ Hangi işlemci almalıyım

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
Ekran kartım: Radeon rx 5500 xt 8gb

Ben güzel bir işlemci almak istiyorum hangisini almalıyım öneriniz nedir yazar mısınız 10-15k arasında

Anakart nedir neye takıcaz intelmi amd mi:) ?

Ekran kartım: Radeon rx 5500 xt 8gb

Ben güzel bir işlemci almak istiyorum hangisini almalıyım öneriniz nedir yazar mısınız 10-15k arasında
suankı ıslemcın ne
işlemci yerıne ekran kartı alırsan daha performanslı olur
12k sayarsak butcenı ve psu da yeterli oldugnu dusunerek ekran kartını 6700xt alıp butceyı bıraz daha artırarak 5600 de alabılırsın ıslemcıyı

suankı ıslemcın ne
işlemci yerıne ekran kartı alırsan daha performanslı olur
12k sayarsak butcenı ve psu da yeterli oldugnu dusunerek ekran kartını 6700xt alıp butceyı bıraz daha artırarak 5600 de alabılırsın ıslemcıyı
İşlemci i5-9400 2.90ghz 3 çekirdek

H310m pro- VDH PLUS (MS-7C09)
o zaman anakartla ıslemcıyı satıp butcenın ustune ekleyerek am4 anakart ıkıncı elden b450 olabılır sıfır a520 falan alabılırsın işleciyi de 5600 al

o zaman anakartla ıslemcıyı satıp butcenın ustune ekleyerek am4 anakart ıkıncı elden b450 olabılır sıfır a520 falan alabılırsın işleciyi de 5600 al
Ben çok bilmiyorum da yazar mısın tek tek belirterek herşeyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

H310m pro- VDH PLUS (MS-7C09)

Ben çok bilmiyorum da yazar mısın tek tek belirterek herşeyi
eger iyi bir performans artısı ıstıyorsan anakartınla işlemcini değiştirmen lazım anakartın cok eskı
anakartınla işlemcini satıp suan elınde olan paraya ekleyerek anakartını ve işlemcini değiştirmen lazım
anakartı https://www.akakce.com/anakart/en-u...-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,345130238.html almanı onerırım sıfır
işlemciyi de sıfır temiz bulursan al birde sana sogutucu lazım olucak https://www.akakce.com/islemci-sogu...ht-assassin-king-120-se-fiyati,340245823.html sogutma da bu ekran kartı ıcın ılerde yukseltme yaparsın

sen önce bi komple sitemi yazarmısın tüm özelliklerini tüm sitemi satıp yeni bir şey albilirsin biraz eskidi sistemin fark görmek istiyorsan.

Ram güç kaynağı ssd vs edeceği rakamı söyleriz

sen önce bi komple sitemi yazarmısın tüm özelliklerini tüm sitemi satıp yeni bir şey albilirsin biraz eskidi sistemin fark görmek istiyorsan.

Ram güç kaynağı ssd vs edeceği rakamı söylerizin

Ram güç kaynağı ssd vs edeceği rakamı söyleriz
instagramın varmı eklim ordan konuşalım Burdan yazmim

Geri