Çözüldü✓ 10 Bin TL'ye Hangi işlemciyi almalıyım

2. elde uyguna a 620 buldum o uygun olur mu
dostum senın sıstemın DDR 4 mu 5 mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne anlatıyorsun hakkaten sen ? 11400 f ten 5600 e geçmek için mi para harcayak adam
arkadaslar sız anlamıyormusunuz benı adam DDR 4 kullancıs sadece ıslemcı anakart dıyorsunuz onlarda DDR 5 ve dıyorum kı DDR 4 ramlerle nasıl gecıcek onlarıda soylesenıze

sistemim ddr4 şu an kendi sistemimi satıp ram dahil yeni sistem toparlayacağım uyguna bulabilirsem 2. el alacağım
en bastan konuya bunu eklesen anlayacagım tamam herkes goruyor bırbırınden sunu sunu al falan dedım ne oluyor ?

dostum senın sıstemın DDR 4 mu 5 mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaslar sız anlamıyormusunuz benı adam DDR 4 kullancıs sadece ıslemcı anakart dıyorsunuz onlarda DDR 5 ve dıyorum kı DDR 4 ramlerle nasıl gecıcek onlarıda soylesenıze
Sadece işlemciyi sormuş arkadaş. Herhalde ram değişeceğini de biliyordur zaten

h anakart amd bile değil ne boş yapıyon git bak ddr4 am5 anakartta var
umarım dalga gectıgımı anlayacak kadar yasın vardır dalasa gırmeyecegım sızınle en azından sen belırtmıssın burda gormedım o yuzden ugrasmayalım bırbırımızle
7500f e uyar ama ileriye dönük olmaz. bide ram de değişmen lazım biliyosun değil mi ddr5 e geçeceksin veya ddr4 am5 anakart alıcan ama önermem saçma bi yükseltme olur

haftaya cumayı bekle gaming gecesinde al bise babus 7500f gelirse onda 9700x gelirse ondn 9600x gelirse ondan

Geri