borsakaplanı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 47
sıvı soğutma bosluguna koyulan lcd ekranları dusunuyorum nerden bulabilirim
link var mı8.8 lianli screen jumbumdan sipariş ettim ben geç teslimat bekliyorum
düzenleyip gönderdim yukardalink var mı
cok pahalı hocam o beim 3 3.5 max butce8.8 lianli screen jumbumdan sipariş ettim ben geç teslimat bekliyorum
Arama Sonuçları - lian li screen
www.jumbum.com.tr
satan bu sitede var : https://bilgisayarmodifiye.com/arama?controller=search&s=8.8
üst kısma 8.8 ekran yakışıyor o bütçeye amazonda var sanırım fakat iyilermi kötülermi bilgim yok hiçcok pahalı hocam o beim 3 3.5 max butce
Bende 1 tane ürün sipariş verecem de Şubat diyor. Bana sanki şubata kadar incehesap o ürünü getirir gibi hissediyorum. Lian Li Vg4v4.üst kısma 8.8 ekran yakışıyor o bütçeye amazonda var sanırım fakat iyilermi kötülermi bilgim yok hiç
vallaha ben sıvı soğutma borusu aldım geçen 40 gün diyordu 15 günde geldşAmazonda satıyorlardı yana doğru uzun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 1 tane ürün sipariş verecem de Şubat diyor. Bana sanki şubata kadar incehesap o ürünü getirir gibi hissediyorum. Lian Li Vg4v4.
Dağıtımı aralık 15 de fln başladı yanlış değilsem, Ocakta bizimkiler getirmez mi ya![]()
Öyle olacak büyük ihtimalle de bilemedim, yılbaşına da denk geldi ya ondan tereddüt ettim. Neyse kaçmıyor ya eninde sonunda alırımvallaha ben sıvı soğutma borusu aldım geçen 40 gün diyordu 15 günde geldş
lianli kendi 8.8 ekranı 5.500 e sipariş verdim aldığımda tahmini şubat 2 yazıyordu diğer site 9.250 tl ye satıyordu yani beklerim ne olacakAmazonda satıyorlardı yana doğru uzun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 1 tane ürün sipariş verecem de Şubat diyor. Bana sanki şubata kadar incehesap o ürünü getirir gibi hissediyorum. Lian Li Vg4v4.
Dağıtımı aralık 15 de fln başladı yanlış değilsem, Ocakta bizimkiler getirmez mi ya![]()
küçüğü varmı kare olanlardanlianli kendi 8.8 ekranı 5.500 e sipariş verdim aldığımda tahmini şubat 2 yazıyordu diğer site 9.250 tl ye satıyordu yani beklerim ne olacak
incehesap gelse bile bilemiyorum ne kadara getirirler
3,5 inç olanları diyorsun heraldeküçüğü varmı kare olanlardan
evet teşekkürler3,5 inç olanları diyorsun heralde
Küçük Ekranlı 3,5 inç Bilgisayar Sıcaklık Monitörü AIDA64 PC CPU Sabit Disk Verileri Için Tam Görünümlü Ekran, Gerçek Zamanlı Veri İzleme, Teknoloji : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Küçük Ekranlı 3,5 inç Bilgisayar Sıcaklık Monitörü AIDA64 PC CPU Sabit Disk Verileri Için Tam Görünümlü Ekran, Gerçek Zamanlı Veri İzleme, Teknoloji : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr