Çözüldü✓ Kasam lianli o11 lcd ekran bakıyorum

Amazonda satıyorlardı yana doğru uzun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

üst kısma 8.8 ekran yakışıyor o bütçeye amazonda var sanırım fakat iyilermi kötülermi bilgim yok hiç

Bende 1 tane ürün sipariş verecem de Şubat diyor. Bana sanki şubata kadar incehesap o ürünü getirir gibi hissediyorum. Lian Li Vg4v4.

Dağıtımı aralık 15 de fln başladı yanlış değilsem, Ocakta bizimkiler getirmez mi ya🤔

Bende 1 tane ürün sipariş verecem de Şubat diyor. Bana sanki şubata kadar incehesap o ürünü getirir gibi hissediyorum. Lian Li Vg4v4.

Dağıtımı aralık 15 de fln başladı yanlış değilsem, Ocakta bizimkiler getirmez mi ya🤔
vallaha ben sıvı soğutma borusu aldım geçen 40 gün diyordu 15 günde geldş

vallaha ben sıvı soğutma borusu aldım geçen 40 gün diyordu 15 günde geldş
Öyle olacak büyük ihtimalle de bilemedim, yılbaşına da denk geldi ya ondan tereddüt ettim. Neyse kaçmıyor ya eninde sonunda alırım😂

lianli kendi 8.8 ekranı 5.500 e sipariş verdim aldığımda tahmini şubat 2 yazıyordu diğer site 9.250 tl ye satıyordu yani beklerim ne olacak :ROFLMAO:
incehesap gelse bile bilemiyorum ne kadara getirirler

lianli kendi 8.8 ekranı 5.500 e sipariş verdim aldığımda tahmini şubat 2 yazıyordu diğer site 9.250 tl ye satıyordu yani beklerim ne olacak :ROFLMAO:
incehesap gelse bile bilemiyorum ne kadara getirirler
küçüğü varmı kare olanlardan

küçüğü varmı kare olanlardan
3,5 inç olanları diyorsun heralde

3,5 inç olanları diyorsun heralde

evet teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler