Diyarbakır'da kadın cinayeti: 3 gün önce tahliye oldu

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
506
Haberin tamamını Cumhuriyet gazetesi

Diyarbakır'da kadın cinayeti: 3 gün önce tahliye oldu, imam nikahlı eşini katletti
Diyarbakır’da daha önce ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan tutuklanıp cezaevine giren ve 3 gün önce tahliye edilen Okay Gür (37) isimli erkek, dini nikahla birlikte yaşadığı Rojda Yakışıklı'yı (28) boğarak öldürdü.

YARGI PAKETİ'YLE TAHLİYE OLMUŞ
Yerel medyada yer alan ilgili habere göre, 37 yaşındaki O.D., Meclis'te 24 Aralık'ta kabul edilen ve yaklaşık 50 bin hükümlünün salıverilmesine yol açan 11. Yargı Paketi kapsamında tahliye edildi.

Tüm tuşlara basmayı devlet aklı zanneden mankurt sürüsünün ülkeye getirdiği kaos.

ölürüm Türkiye'm💞
(muhtemelen.)

50 bin kişiyi salıveriyorlar tamam da uyuşturucu satıcısını serbest bırakmak ne demek abi

Diyarbakır'da kadın cinayeti: 3 gün önce tahliye oldu, imam nikahlı eşini katletti
Diyarbakır’da daha önce ‘uyuşturucu ticareti’ suçundan tutuklanıp cezaevine giren ve 3 gün önce tahliye edilen Okay Gür (37) isimli erkek, dini nikahla birlikte yaşadığı Rojda Yakışıklı'yı (28) boğarak öldürdü.

Yerel medyada yer alan ilgili habere göre, 37 yaşındaki O.D., Meclis'te 24 Aralık'ta kabul edilen ve yaklaşık 50 bin hükümlünün salıverilmesine yol açan 11. Yargı Paketi kapsamında tahliye edildi.
daha beter haberler dıuyacaz dur daha bu neki yeni hapishaneneler yerine suçluları saldılar

Ulan baslicam simdi bu nasıl ülke lan böyle bir tane düzgün şey yok olurum tirkiyem dedikleri bu mu

Tüm tuşlara basmayı devlet aklı zanneden mankurt sürüsünün ülkeye getirdiği kaos.
Müge Anlı da ki olayda çok kötü. Herif çocuklarını tesbih makinesine atarak öldürmüş. Parçalarını da karısına çöpe attırmış. 50 yıl ceza almasına rağmen random tahliye olmuş. Ve tekrar yargılanamıyoro.O2

Müge Anlı da ki olayda çok kötü. Herif çocuklarını tesbih makinesine atarak öldürmüş. Parçalarını da karısına çöpe attırmış. 50 yıl ceza almasına rağmen random tahliye olmuş. Ve tekrar yargılanamıyoro.O2
Gerçek mi degimi artık ayırt edemiyorum

Lisede Staj Zamanında 17 bin kişi tahliye edildiğinde cikanlardan biriyle muhattap olmak zorunda kalmistim suriyeden kaçak isci getirip asgarinin yarısına fabrikada 8 10 saat calistirmis adam. Bana dediği suydu:
Zamanında milyon tanesini ülkeye aldılarda 5 10 tanesini ben sokuncamı sıkıntı oluyor. Diye yakınıyordu adam.

Geri