Çok ucuza ikinci el ekran kartı buldum dolandırılma olasılığım var yardım edin

Arkadaşlar letgodan çok ucuza rx9070 XT Sapphire pulse buldum 22 bin TL'ye adam ile konuştum 16ksını attım geri kalan 6sı duruyor içimden bir ses diyor ki dolandirilacağım adam bana kimlik fotosunu attı ama son 3 hanesini karalamış sizden yardım istiyorum yarın sözde kargoya verecek
engellemedimi hala

Video da attı başka bir kartım var ihtiyaç fazlası satıyorum dedi kutuda daha bandrol duruyor bilmiyorum biraz risk aldım biliyorum olmazsa bir şekil çözüm bulurum diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

engellemedimi hala
Yok hala duruyor

Video da attı başka bir kartım var ihtiyaç fazlası satıyorum dedi kutuda daha bandrol duruyor bilmiyorum biraz risk aldım biliyorum olmazsa bir şekil çözüm bulurum diye düşünüyorum

Yok hala duruyor
Uşak'ta mı bu kart?

Umarım dediğin gibi olur yoksa bayağı uğraşırım ve hala cevap veriyor bana
Hayır. Adı sanı bilindik sağlam referansları olan kişiler dışında hiç kimseye para atılmaz. Büyük miktarda para referanslı kişilere de atılmaz. Şimdilik kafaya takmamaya çalış belki dürüst birisi çıkar alırsın kartın

Uşak'ta mı bu kart?
Evet

Hocam siz risk almamışsınız. Siz risk kelimesinin ete kemiğe bürünmüş halisiniz. Hangi devirdeyiz Allah aşkına. organize işlerdeki replik geldi aklıma. Bu kadar rahat olmamalısınız. Cidden garip.

al bak bana da sattı, dolandırıldın.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-12-28 at 20.11.27.webp
    WhatsApp Image 2025-12-28 at 20.11.27.webp
    40.9 KB · Hit: 142
Umarım dediğin gibi olur yoksa bayağı uğraşırım ve hala cevap veriyor bana

Evet
İlanı gördüm hocam. Sıfır faturalı garantili diye girmiş. Hesap yeni açılmış.

bende almayı denicem :D

1766942539374.webp

Geri