ʀᴇᴇɴᴋᴀʀɴᴇ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
bir ihtimal yanlış hesaba yolladım falan dersen belkı cekebılırsınBanka üzerinden ibraz edemez miyim banka ile konuşup
bir ihtimal yanlış hesaba yolladım falan dersen belkı cekebılırsınBanka üzerinden ibraz edemez miyim banka ile konuşup
adamlar rahat gerçekten biliyor başına bir şey gelmiceğinihacı yazık oldu ya bedava peynir fare kapanında olur.. geçmiş olsun konuşmaları ss alıp mahkemelerde uğraşırsan 3 5 seneye anca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
umarım açıklama yazmışssındır..
bu konulara çok hakim değilim ama Fast ile gönderdiyse zor gibi , aynı banka ile havale yaptıysa para aktarılır mesai saati dışında olsa bile ama farklı bankalar olunca 1 iş günü bekliyor bildiğim yanlışsam düzeltinbir ihtimal yanlış hesaba yolladım falan dersen belkı cekebılırsın
aga valla aklım almıyor nasıl bişey olmuyor bunlara dediğim gibi bedava peynir fare kapanında olur 2 3k lık bişey olsa havale atılırda 16k geçmiş olsun.. yinede bi polise danışadamlar rahat gerçekten biliyor başına bir şey gelmiceğini
bu konulara çok hakim değilim ama Fast ile gönderdiyse zor gibi
ilan linkini atsanızaadamlar rahat gerçekten biliyor başına bir şey gelmiceğini
bu konulara çok hakim değilim ama Fast ile gönderdiyse zor gibi , aynı banka ile havale yaptıysa para aktarılır mesai saati dışında olsa bile ama farklı bankalar olunca 1 iş günü bekliyor bildiğim yanlışsam düzeltin
aldınız mı sizde9070 xt satıcı uşak en düşük fiyat secince cıkıyo zaten hemen
mesaj geçmişlerine bak yokladık veriyormu diyealdınız mı sizde
ne diyor tam olarak bir görsel at bakalım.Herkes yazmış bana salça oldu şimdi de
ne diyor kiHerkes yazmış bana salça oldu şimdi de
Yalandan bi tehdit filan et hocam bari atar belki bu durumdayken sanmıyorum amaHerkes yazmış bana salça oldu şimdi de
Hocam neden böyle bir şey yaptınız ki param güvende ile ilan açtırsaydınız bari, kimlik fotosu atmış olsa bile google a yaz tc kimlik kartı diye milyon tane kimlik var birinin ismiyle hesap açmış olabilir.Arkadaşlar letgodan çok ucuza rx9070 XT Sapphire pulse buldum 22 bin TL'ye adam ile konuştum 16ksını attım geri kalan 6sı duruyor içimden bir ses diyor ki dolandirilacağım adam bana kimlik fotosunu attı ama son 3 hanesini karalamış sizden yardım istiyorum yarın sözde kargoya verecek