Son 1 yılın en düşük fiyatı, satıcının yorumları genel olarak olumlu ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Dışarı için pek uygun kulaklık değil bence bu
Clawsın bu modelini kullanan var mı önerir misiniz
bende var mic kötü ama ses tatmin ederClawsın bu modelini kullanan var mı önerir misiniz
Pc oyunlarında kullanacaksanız alınmaz bence dongle ı yok çünkü , mobil oyun için ya da film müzik için kullanılır ve güzel bence ben sporda kullanıyorum çok memnunum. Gözlük takınca kulağı baskı yapıyor mesela kulak üstü kulaklıklar ama bunun padleri çok yumuşak çok rahat öneririm.Clawsın bu modelini kullanan var mı önerir misiniz
bende var mic kötü ama ses tatmin eder
Ben pcde de kullanırım diyodum mic var diye ama hem dongle olmaması hem de mic kalitesi kötüyse alınmaz gibi.Pc oyunlarında kullanacaksanız alınmaz bence dongle ı yok çünkü , mobil oyun için ya da film müzik için kullanılır ve güzel bence ben sporda kullanıyorum çok memnunum. Gözlük takınca kulağı baskı yapıyor mesela kulak üstü kulaklıklar ama bunun padleri çok yumuşak çok rahat öneririm.
Mik kalitesi bence iyi , pc de kullanınca bu kulaklığı hem mikrofon hem kulaklık olunca bluetooth eller serbest moduna geçiyor ses boğuklaşıyor ve gecikme oluyor . Ama bilgisayarınız yeni nesil bleutooth u destekliyorsa bunu kapatmanın çözümleri varmış baktığım kadarıyla. Ya da harici mikiniz varsa bunu sadece kulaklık olarak kullanırsanız o da iyi oluyor gerçek kaliteli oyun moduyla çalışabiliyor.Ben pcde de kullanırım diyodum mic var diye ama hem dongle olmaması hem de mic kalitesi kötüyse alınmaz gibi.
Bütçen ne ?elimde soundcore q21i var fakat jbl kadar bass hissedemiyorum q21i den daha iyi ne alabilirim ?
2k diyelim varda f-p 2k civarında ne var merak ediyorumBütçen ne ?
q30elimde soundcore q21i var fakat jbl kadar bass hissedemiyorum q21i den daha iyi ne alabilirim ?
basslar jbl gibi vurur mu q21i bass konusunda hiç tatmin etmedi çünkü