🔴Yalova'da IŞ*D Operasyonu ! (3 Şehit 9 Yaralı)

Bir kaç görüntü gördüm, konvoylar falan yapmışlar Tevhid bayraklarıyla. Gidişat hiç iyi değil onu söyleyeyim. Sokakta göz altına alınanlar da var, çatışan teröristlerin falan da ses kayıtları ortaya çıkmış. Çok sıkıntılı görüntüler, paylaşmayacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
arkadaşın biri SİRKİYE yazmış kınıyorum ban sebebi olabilir

Bir kaç görüntü gördüm, konvoylar falan yapmışlar Tevhid bayraklarıyla. Gidişat hiç iyi değil onu söyleyeyim. Sokakta göz altına alınanlar da var, çatışan teröristlerin falan da ses kayıtları ortaya çıkmış. Çok sıkıntılı görüntüler, paylaşmayacağım.
dm den atabilir misin hocam

Paylaşma bence de. "Vardır dövletin bi bildüğü" diyen biatçılardan biri gelip parazit yapar.

Deaş ölen kişilerin kendisine bağlı olduklarını açıkladı.

Kuzeybatı Türkiye’de mücahitlerle(!) yaşanan bir çatışmada mürted Türk güçlerinden 11 unsurun öldürülmesi ve yaralanması”

Türkiye

Salı, 10 Receb 1447 H

“Yüce Allah’ın tevfikiyle, hilafet askerleri(!) dün (Yalova) bölgesindeki (İmalik) köyü yakınlarında, mücahitlere(!) ait bir evi bastıkları sırada mürted Türk güçlerine ait bir devriye ile otomatik silahlarla çatışmaya girdi. Bu çatışma sonucunda 11 unsurun öldürülmesi ve yaralanmasıyla neticelendi. Hamd Allah’adır.”

Allah belalarını versin umarım en kısa sürede bütün destekçileri toprağın altına girer.

• Kızgın
Reaksiyonlar: Che_
Geri