1080P İçin bu sistem alınır mı ??

Sıvı soğutmada hepsi kurulu geliyor. Sadece ekran kartını siz takıyorsunuz. Hava soğutma olsaydı o da demonte gelecekti. Hava soğutucu ve ekran kartı taşınırken sorun yaşayabiliyor. Sıvı soğutma sorun yaşamadığından da zaten hazır sistemlerde bilinçli olarak sıvı soğutma almaya itiyorlar.

Yine de incehesap'a sorabilirsiniz. Ama benim bildiğim sıvı soğutmayı çoğu firma takılı yolluyor. Hava soğutmaları demonte (yol esnasında üst ızgaraları yamulduğundan) gönderiliyor.

sistemi aldım dostlar kurulu gönderiyormuş incehesap

sistemi aldım dostlar kurulu gönderiyormuş incehesap
Hayırlı olsun dostum inşallah güzel günlerse sorunsuz kullanırsın. Gelince bi foto atarsan güzel olur canavarı bir görmüş oluruz.

Birde hatırlatmakta fayda var:
-hdmi veya display portu ekran kartına takmayı unutma,
-psu düğmesini on konumuna getirmeyi unutma,
-sistem test edilmiş gelir muhtemelen ama oldu da açılmazsa ramlerin birini çıkarıp tekrar test et her iki rami de tek tek test et bazen arızalı olabiliyor,
-Bolca eğlen :D

Hayırlı olsun dostum inşallah güzel günlerse sorunsuz kullanırsın. Gelince bi foto atarsan güzel olur canavarı bir görmüş oluruz.

Birde hatırlatmakta fayda var:
-hdmi veya display portu ekran kartına takmayı unutma,
-psu düğmesini on konumuna getirmeyi unutma,
-sistem test edilmiş gelir muhtemelen ama oldu da açılmazsa ramlerin birini çıkarıp tekrar test et her iki rami de tek tek test et bazen arızalı olabiliyor,
-Bolca eğlen :D
çok teşekkürler tabi ki atarım <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri