Yardım Gamesir Cyclone 2 Şarj İstasyonu Yok

Bu cyclone 2 ile ayni ayarda mi?

Hocam 4 arka buton sizin için zorunlu değilse bence gamesir cyclone 2 almanız daha mantıklı olur. İzlediğim inceleme videolarının çoğunda kalite kontrolde markanın çok sıkıntılı olduğundan bahsediliyor ve elinizde kalabileceği söyleniyor. Bir de fiyat bandına göre malzeme kalitesini beğenmeyenler de yurt dışında çok. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız bu arada
Boyle bir yorum var forum icinde kk3 max ile ilgili
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, Cyclone 2 gibi TMR stick, mekanik tuşlar ve şarj docku içeren D10.

Bunu hic begenmedim ya, sanirim baska alternatif yok kaucuksuz.

8bitdo tasarim olarak cok hosuma gitti ama cyclone 2 daha kaliteli diye bir suru yorum okudum. Cyclone 2 siparisi vermistim aslinda ama standsiz oldugu icin iptal ettim. Gizalada da stok yok
Tek farkı tuşları membran cyclone 2 de mekanik ama bununda dandiklik veya performans ile alakası yok. Her ağızdan çıkan sese kulak asarsan işin zor. İkisinde kullandım alakası yok ikiside gayet güzel ürünler. Tbi ki her markanın kendi tasarım anlayışı vs var o kişisel bi zevk ama daha kaliteli vs değil yani.

Tek farkı tuşları membran cyclone 2 de mekanik ama bununda dandiklik veya performans ile alakası yok. Her ağızdan çıkan sese kulak asarsan işin zor. İkisinde kullandım alakası yok ikiside gayet güzel ürünler. Tbi ki her markanın kendi tasarım anlayışı vs var o kişisel bi zevk ama daha kaliteli vs değil yani.
En kaliteli 8bitdo kaucuk kapli olmayan gamepad hangisi? Ultimate 2 mi?

Oynayacagim oyunlar forza horizon 5 agirlikli olur arada trine tarzi oyunlar olabilir veya dovus oyunlari nadiren belki bi ihtimal fifa olabilir yani nişan fps oyunlari oynamam

En kaliteli 8bitdo kaucuk kapli olmayan gamepad hangisi? Ultimate 2 mi?

Oynayacagim oyunlar forza horizon 5 agirlikli olur arada trine tarzi oyunlar olabilir veya dovus oyunlari nadiren belki bi ihtimal fifa olabilir yani nişan fps oyunlari oynamam
Özellik olarak en üst seviye şu an 2025 yılında çıkmış olan ultimate 2 sana söylediğim. Tmr sticklere sahip, özellik olarakta cyclone 2 ile aynılar. Milleti dinleme her ürünün eksi yönünün arayan bulur. Şimdi cyclone 2'nin de aux girişi cızırtı yapıyor diye cyclone 2 dandik mi oluyor? Hayır sadece aux girişleri sıkıntılı olabiliyor.

Ekler

Özellik olarak en üst seviye şu an 2025 yılında çıkmış olan ultimate 2 sana söylediğim. Tmr sticklere sahip, özellik olarakta cyclone 2 ile aynılar. Milleti dinleme her ürünün eksi yönünün arayan bulur. Şimdi cyclone 2'nin de aux girişi cızırtı yapıyor diye cyclone 2 dandik mi oluyor? Hayır sadece aux girişleri sıkıntılı olabiliyor.
8bitdo ultimate 2 alabilirsin baya iyi
Yaris modu falan var sanirim hafif tetige bassam bile gaz alabiliyor dogru mu? Bir de bu indirime girer mi yoksa simdi mi alsam?kurtarin beni bu cileden artik 🤣

Yaris modu falan var sanirim hafif tetige bassam bile gaz alabiliyor dogru mu? Bir de bu indirime girer mi yoksa simdi mi alsam?kurtarin beni bu cileden artik 🤣
İndirime gireceğini sanmıyorum cyclone 2 gibi zam bile yiyebilir. Evet ne kadar bassan o kadar gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,156
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri