- Reaksiyon skoru
- 166
Telefon aşırı kasmaya başladı fabrika ayarlarına getirirken fotoğrafları ve kayıtlı mailleri vs. nasıl kaydedeceğim Yardım edebilir misiniz
yapması zor mu peki ve mailler vs kaydediliyor musamsung account açıp oraya kaydedersin telefonu kurdugunda hesabı girersin sana sorar onaylarsın telefon eskisi gibi olur
yo zor değil yaparsın mailini zaten o hesapla açarsın kaç tane olacak 1 tane mailin vardır extra varsa şifre gmail yeteryapması zor mu peki ve mailler vs kaydediliyor mu
Peki nasıl yapılıyoryo zor değil yaparsın mailini zaten o hesapla açarsın kaç tane olacak 1 tane mailin vardır extra varsa şifre gmail yeter
çok kolay internette var videoları zaten sana telefonu kurarken sorar demekki sen es geçmişsinPeki nasıl yapılıyor
Samsungun Smart switch uygulaması çok pratik. Uygulumayı kurun sizi aşama aşama yönlendirecek.Telefon aşırı kasmaya başladı fabrika ayarlarına getirirken fotoğrafları ve kayıtlı mailleri vs. nasıl kaydedeceğim Yardım edebilir misiniz
denedim 5 saatte bile yedeklenmedi artık uğraşmamSamsungun Smart switch uygulaması çok pratik. Uygulumayı kurun sizi aşama aşama yönlendirecek.
Telefonunuzun modeli nedir ve yedeklemek için ne tür depolama birimi kullandınız?denedim 5 saatte bile yedeklenmedi artık uğraşmam
telefon a15 samsung smart switch kablo ile bilgisayara bağladımTelefonunuzun modeli nedir ve yedeklemek için ne tür depolama birimi kullandınız?
Doğru yapmışınız. Ben de en son flash belleğe yedeklemiştim sorun olmadı. Düzgün bir sd kart veya flash bellek işinizi görebilir. Smart switch güncel sürüm mü?telefon a15 samsung smart switch kablo ile bilgisayara bağladım
evet her iki cihaz da güncel bir fotoğraf 20 dk da kaydediyorduDoğru yapmışınız. Ben de en son flash belleğe yedeklemiştim sorun olmadı. Düzgün bir sd kart veya flash bellek işinizi görebilir. Smart switch güncel sürüm mü?
Smart switchin Windows versiyonunda sorun olabilir. Sd kart veya usb bellek hızlı aktaracaktır.evet her iki cihaz da güncel bir fotoğraf 20 dk da kaydediyordu