Tutma yerlerindeki ön taraftaki plasik bir tık hoş değil. İçinde titreşim motorları gözüküyor, galiba ondan öyle yapmışlar bilmiyorum.
Bir de RB, LB tuşlarının hissiyatını Xbox'a göre çok beğenmiyorum. Böyle sanki sünger varmış gibi yumuşak bir basımı var. Belki el ağrısı vb. yapmaması açısından Xbox'a göre daha iyidir, ama hissiyatına alışmak bir tık zaman alıyor. Biraz konum kaynaklı basımı zor ve ele oturan kısmı garip kalıyor. Yanlışım yoksa o taraflarda mekanik, ama dpad ve sağdaki tuşlardaki mekanik hissiyat kadar hoş hissettirmiyor. Mekanik olan diğer tuşların oyunlarda çok avantajını gördüm.
Orta ve arka kısımları malzeme olarak Xbox gamepadine benziyor. Elimde şu gamepad de var. Ağırlıkları birbirine yakın.
Xbox Wireless Controller Velocity Green (Microsoft Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Arka tuşları, sticklere basma tuşu ile varsayılan olarak geliyor. O da bayağı konfor sağlıyor.
En büyük dezavantajı uygulaması yok. Çoğu ayarı kısayolla yapmanız gerekiyor. Özellik olarak X20 ve Xbox gamepadlerinden daha iyi. Dediğim gibi Cyclone 2 gibi TMR stick (yeni teknoloji) içeriyor. Mekanik tuşları var, şarj standı var.
Bir de küçük bir düşürme sonrası LB tuşunda hafif gıcırdama oluşmuştu. W40 sıktıktan sonra o ses de gitti. Belki kullanımdan da olmuş olabilir. Ben Connectgame yerinde olsam bu ürünü ₺3000 satıp stokları ertirirdim. Bana ₺3500 bazı küçük pürüzlerinden dolayı bir tık pahalı kaçıyor. Yine de Cyclone 2 beklemeyecekseniz alternatif olarak bu ürün var.
Ben de yeşili var. Genel olarak memnunum, mekanik tuşları olması ve TMR stickden dolayı almıştım. Hepsiburada üzerinden almıştım ben.