4k monitör + geforce now 4k oyun oynayabilir miyim ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
484
bilgisayarım imzadaki bilgisayar 15kya 4k monitör alıp ( sadece geforce now için değil hem 320hz valorant oynarım 240 üstü fps alıyorum 240a sabitlerim hem de ilerde pc veya ps6 çıkına almayı düşünüyorum onun için alacağım monitörü ) pc alana kadar geforce now üzerinden 4k oyun oynayabilir miyim ?
İnternet hızım 1000mbps türknet

bb.webp

Bizdeki gnowun başında nvidia olsaydı evet

bilgisayarım imzadaki bilgisayar 15kya 4k monitör alıp ( sadece geforce now için değil hem 320hz valorant oynarım 240 üstü fps alıyorum 240a sabitlerim hem de ilerde pc veya ps6 çıkına almayı düşünüyorum onun için alacağım monitörü ) pc alana kadar geforce now üzerinden 4k oyun oynayabilir miyim ?
4 yıl kullandım daha rezalet bir hizmet yok. Çöpcell farkıyla gfn sloganı

internet hızı değilde en son 2080 super kullanıyordu 4k nın bazı pikselleriyle oynayabilirsin belki kral şuanda nasıl bilmiyorum araştır internetten sitesinden hangi ekran kartını kullanıyor diye

internet hızı değilde en son 2080 super kullanıyordu 4k nın bazı pikselleriyle oynayabilirsin belki kral şuanda nasıl bilmiyorum araştır internetten sitesinden hangi ekran kartını kullanıyor diye
Ultimate de 4080 yazıyor

4080 yeter heralde ama o uygulamayı kullanmak kanser ediyor haberin olsun onu bilerek satın al çok itici ve rahatsız edici
Gılxlxlllc o zaman biraz daha arsştırayım

ultimatede gerçekten 4080 veriyor ve internette iyiyse gayet iyi çalışıyor ama çok pahalandı ya artık değer mi bilemedim parasına

Türkiye de hayır , diğer çoğu ülkede evet. 4k oynatacak bir sistem vereceklerini düşünmüyorum.

bence 15k ya kucuk bır yukseltme yaparak 1080p monıtorden devam etmelısınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri