asko56
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,893
DÜŞÜK GİRİŞ SEVİYE ÜRÜNLER İLE KIYASLAMAYIN ÜST SEVİYEDİR 5090 İSTEYENLER İÇİN KAÇMAYACAK FIRSATTIR
128 oldu256gb ram parası
3700 dolar olsun seni mi kırıcaz, bu paraya zaten tepe modeller var. Kaçırılmayacak fırsat nerede tam olarak?daha kaç dolar oldugunu bile bilemiyorsun 4000 dolar kaç para ürün kaç para biraz akıl biraz mantık birazda yasadıgın yeri unutma
amazon satıcısı incehesap göndermiyor iptal ediyor geçen 3 kişinin 9070xt ve 9060xt sini iptal etti zam gelicek diye amazon satıcı incehesap hepsiburada daha iyi
bana vade farksız taksitli 6-9 taksit olucak şekilde tepe model bu fiyatlara ürün atarmısın3700 dolar olsun seni mi kırıcaz, bu paraya zaten tepe modeller var. Kaçırılmayacak fırsat nerede tam olarak?
ben 5070 ti gaming trio aldım geçen gün geldi, amazonda her karta taksit var oradan almak daha mantıklı.amazon satıcısı incehesap göndermiyor iptal ediyor geçen 3 kişinin 9070xt ve 9060xt sini iptal etti zam gelicek diye amazon satıcı incehesap hepsiburada daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana vade farksız taksitli 6-9 taksit olucak şekilde tepe model bu fiyatlara ürün atarmısın
Kaçmayacak fırsat yazıyorsun?Bana vade farksız taksitli 6-9 taksit olucak şekilde tepe model bu fiyatlara ürün atarmısın