Ekran 4K ama oyunları 1080P oynuyorum 4K gerektirecek kadar abartı kartlar lazım değil sadece 8GB yetmiyormuş en az 16GB baktım o yüzden.İkisi de önemli tabii ki. Birbirine uyumlu olmazsa darboğaz olur. Fakat kullanacağınız çözünürlüğe bağlı olarak ekran kartı daha ağır basabilir. 2k 4k ise ekran kartını değiştirebilirsiniz.
şuan kullandığın ikili nedir? ikiside önemli tabii ki ama bazı oyunlarda asıl fps i ekran kartı bazılarında da işlemci belirlediği için genelde hangi oyunları oynadığında önemli . bir başka önemli şeyde bütçe ve anakartının almak istediğin parçaya uygun olup olmadığıİkisinden birini yükseltmeye bütçem var daha hiç değişmeyecek ekran kartına ihtiyacım var şuanki yetmiyor ama işlemci uyumsuzluk yapar onu değiştirmen daha önemli dediler kararsız kaldım hangisi önemli?
şuanda ne kullanıyorsun ve 4k monitörün varmış 5070ti 9070xt gibi bir kart alıp devam edebilirsinİkisinden birini yükseltmeye bütçem var daha hiç değişmeyecek ekran kartına ihtiyacım var şuanki yetmiyor ama işlemci uyumsuzluk yapar onu değiştirmen daha önemli dediler kararsız kaldım hangisi önemli?
Bu ikisinden birini almak istiyorum hangisi mantıklı emin olamadım ikisi de kötü bende şuan.şuanda ne kullanıyorsun ve 4k monitörün varmış 5070ti 9070xt gibi bir kart alıp devam edebilirsin
şuanki sisteminiz nedirBu ikisinden birini almak istiyorum hangisi mantıklı emin olamadım ikisi de kötü bende şuan.
İ3 işlemci RX 5700 ekran kartı 16Gb ram.şuanki sisteminiz nedir
4k monitor ne için ayıptır sorması?Satıp 2k monitor+islemci+gpu alınırİ3 işlemci RX 5700 ekran kartı 16Gb ram.
İyi görüntü kalitesi için aldım ve değiştirmeyi düşünmüyorum menunum monitörden.4k monitor ne için ayıptır sorması?Satıp 2k monitor+islemci+gpu alınır
Monitörü 1080p kullanıyorsanız bir şey değişmiyor ama siz bilirsiniz.İyi görüntü kalitesi için aldım ve değiştirmeyi düşünmüyorum menunum monitörden.
ikiside onemli, hacı murat a porche sanzumanı olmayacagı gibi vs.İkisinden birini yükseltmeye bütçem var daha hiç değişmeyecek ekran kartına ihtiyacım var şuanki yetmiyor ama işlemci uyumsuzluk yapar onu değiştirmen daha önemli dediler kararsız kaldım hangisi önemli?