2000TL GAMEPAD ÖNERİSİ

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
82
2000TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum bide xbox kol tarzı gamepadler fifa vs oynarken rahatsızlık yaratır mı

Kaplan300 koduyla 1500e geliyo. Nintendo dizilimi ama alışırsın.
Bu fiyata bu özellikler zaten başka kolda yok. Xbox shapeine benzer gamepadler hiç bi sorun çıkarmaz çabucak alışırsın çünkü daha ergonomik

Kaplan300 koduyla 1500e geliyo. Nintendo dizilimi ama alışırsın.
Bu fiyata bu özellikler zaten başka kolda yok. Xbox shapeine benzer gamepadler hiç bi sorun çıkarmaz çabucak alışırsın çünkü daha ergonomik
nasıl yani nintendo dizilimi nedir hocam ve sence o mu bu mu https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html

8bitdoyu ben 1 yıl boyunca kullandım fena olmayan bir koldu beni gayet tatmin etti fakat ergonomi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bundan önce xbox orjinal kol kullanmıştım o yüzden midir bilmiyorum ama ergonomisine bir türlü alışamamıştım her elime aldığımda çok garip geliyordu. Onun dışı gayet memnundum koldan 1 yıl önce felan aliexpressten 1000tlyemi ne almıştım. Sonrada arkadaşa sattım 900e kendime machenike g5 pro aldım. Onun gelmesini bekliyorum şimdi

8bitdoyu ben 1 yıl boyunca kullandım fena olmayan bir koldu beni gayet tatmin etti fakat ergonomi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bundan önce xbox orjinal kol kullanmıştım o yüzden midir bilmiyorum ama ergonomisine bir türlü alışamamıştım her elime aldığımda çok garip geliyordu. Onun dışı gayet memnundum koldan 1 yıl önce felan aliexpressten 1000tlyemi ne almıştım. Sonrada arkadaşa sattım 900e kendime machenike g5 pro aldım. Onun gelmesini bekliyorum şimdi
sizce ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir

sizce ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir
Fantech eos pro var wraithte ona güzel diyorlardı ama başka bir versiyonu gelmiş 2 olarak ve 2 farklı seçeneği var s veya normal olarak. O yüzden tam emin değilim. Eski eos pro dursa onu önercektimde çok değişmiş piyasa

yav güzel bi indirimde yok 8bit do indirime girse dicem ben kaçırdım o indirimleri şuanda da fifa god of war tarzı hikaye modlu oyunlar oynamak istiyorum ve hangisini seçicem bilmiyorum yapay zeka 8bit do diyor gecikme vs olma konusundan dolayı sizde elime garip geliyor dediniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fantech eos pro var wraithte ona güzel diyorlardı ama başka bir versiyonu gelmiş 2 olarak ve 2 farklı seçeneği var s veya normal olarak. O yüzden tam emin değilim. Eski eos pro dursa onu önercektimde çok değişmiş piyasa

Fantech Nova II Oyun Kolu bu iyi mi

Bende alicam ama aklimda 3 kol var ya mechanice s3 alcam ya bb aether alcam ya easyxmx x 15 alcam

beni biraz 8bit do caydırıyor gibi ama bilemedim elime oturur mu oturmaaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,704
Üyeler
186,933
Son üye
XFrostvom
Geri