ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 83
2000TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum bide xbox kol tarzı gamepadler fifa vs oynarken rahatsızlık yaratır mı
nasıl yani nintendo dizilimi nedir hocam ve sence o mu bu mu https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.htmlKaplan300 koduyla 1500e geliyo. Nintendo dizilimi ama alışırsın.![]()
Machenike S3 Dual-Mode RGB Gamepad – Siyah Kablosuz Oyun Kolu + Charging Dock, PC ve Android Uyumlu
S3 Dual-Mode RGB Gamepad, kablosuz bağlantı ve RGB aydınlatma ile şık bir oyun deneyimi sunar. Charging dock sayesinde kolay şarj, PC ve Android uyumu ile konfor bir arada. Şimdi Gank.com.tr’de!gank.com.tr
Bu fiyata bu özellikler zaten başka kolda yok. Xbox shapeine benzer gamepadler hiç bi sorun çıkarmaz çabucak alışırsın çünkü daha ergonomik
8bitdo iyidir malzeme kalitesi çok iyidir ama fp özelliğini kaybetti 1500lirayken rakipsizdi. Nintendo dizilimi xbox diziliminin simetriğinasıl yani nintendo dizilimi nedir hocam ve sence o mu bu mu https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html
sence hangisini almalıyım hocam8bitdo iyidir malzeme kalitesi çok iyidir ama fp özelliğini kaybetti 1500lirayken rakipsizdi. Nintendo dizilimi xbox diziliminin simetriği
8bitdoyu ben 1 yıl boyunca kullandım fena olmayan bir koldu beni gayet tatmin etti fakat ergonomi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bundan önce xbox orjinal kol kullanmıştım o yüzden midir bilmiyorum ama ergonomisine bir türlü alışamamıştım her elime aldığımda çok garip geliyordu. Onun dışı gayet memnundum koldan 1 yıl önce felan aliexpressten 1000tlyemi ne almıştım. Sonrada arkadaşa sattım 900e kendime machenike g5 pro aldım. Onun gelmesini bekliyorum şimdinasıl yani nintendo dizilimi nedir hocam ve sence o mu bu mu https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-8bitdo-ultimate-2c-kablosuz-fiyati,842918587.html
sizce ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir8bitdoyu ben 1 yıl boyunca kullandım fena olmayan bir koldu beni gayet tatmin etti fakat ergonomi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bundan önce xbox orjinal kol kullanmıştım o yüzden midir bilmiyorum ama ergonomisine bir türlü alışamamıştım her elime aldığımda çok garip geliyordu. Onun dışı gayet memnundum koldan 1 yıl önce felan aliexpressten 1000tlyemi ne almıştım. Sonrada arkadaşa sattım 900e kendime machenike g5 pro aldım. Onun gelmesini bekliyorum şimdi
Fantech eos pro var wraithte ona güzel diyorlardı ama başka bir versiyonu gelmiş 2 olarak ve 2 farklı seçeneği var s veya normal olarak. O yüzden tam emin değilim. Eski eos pro dursa onu önercektimde çok değişmiş piyasasizce ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir
Fantech eos pro var wraithte ona güzel diyorlardı ama başka bir versiyonu gelmiş 2 olarak ve 2 farklı seçeneği var s veya normal olarak. O yüzden tam emin değilim. Eski eos pro dursa onu önercektimde çok değişmiş piyasa
2000TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum bide xbox kol tarzı gamepadler fifa vs oynarken rahatsızlık yaratır mı