3080 ti için psu önerisi

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Msi 3080 ti sıprime x ekran kartı için psu alıcam 850w istiyorum. Sanırım "3 adet 8-pin PCIe" çıkışlı gerekiyormuş bu ekran kartı için.
Bu model uyumlu mu cooler master iyi marka.Benzer kalitede ve özelliklerde daha ucuz başka psu önerileriniz var mı ?

sana Pahali gelirmi bilemem ama FSP GM Vita 850W ATX 3.1

sana Pahali gelirmi bilemem ama FSP GM Vita 850W ATX 3.1
Hocam şimdi baktımda bu asus da güzel duruyor 3 tane 8 pin var ama buda sizin bahsettiğinizde şuan çok pahalı kalır benim için.Cooler masterdada sanırım 3 tane 8 pin yok.Gene 4k civarında başka alternatif var mıdır kablo uyumlu olan.

Msi 3080 ti sıprime x ekran kartı için psu alıcam 850w istiyorum. Sanırım "3 adet 8-pin PCIe" çıkışlı gerekiyormuş bu ekran kartı için.
Bu model uyumlu mu cooler master iyi marka.Benzer kalitede ve özelliklerde daha ucuz başka psu önerileriniz var mı ?
önerilenler daha rezalet emir in ki hariç kendi seçtigin daha uygun

Hocam buda 2x8 miş sanırım bana 3x8 lazım
Nereden bakıyorsunuz?

Ekler

• 1767118215498.webp
    1767118215498.webp
    44.4 KB · Hit: 9
Nereden bakıyorsunuz?
Hocam psu lara çok hakim değilim özellikler kısmına bi sitede 2 adet diye örmüştüm şimdi siz diyince emin olamk için geminiye tarattırdım.

1. Kablo Sayısı ve Yapısı:Bu modelin teknik verilerine göre kutu içeriğinde genellikle 4 adet PCIe 6+2 Pin konnektör bulunur. Ancak bu konnektörler genellikle 2 ayrı kablo üzerindedir.

• Kablo 1: PSU'dan çıkar -> Uçta ikiye ayrılır (6+2 Pin + 6+2 Pin)
  • Kablo 2: PSU'dan çıkar -> Uçta ikiye ayrılır (6+2 Pin + 6+2 Pin)
2. 3080 Ti Bağlantısı Nasıl Olacak?RTX 3080 Ti kartın 3 adet 8-pin (veya 6+2) güç girişi istiyorsa, bu PSU ile bağlantıyı şöyle yapacaksın:

• 1. Kabloyu kartın ilk girişine takacaksın.
  • 2. Kabloyu ise kartın diğer iki girişine (hem ana uç hem de uzatma ucuyla) takacaksın. Buna "Daisy Chain" (Papatya Dizilimi) denir.

Hocam psu lara çok hakim değilim özellikler kısmına bi sitede 2 adet diye örmüştüm şimdi siz diyince emin olamk için geminiye tarattırdım.

1. Kablo Sayısı ve Yapısı:Bu modelin teknik verilerine göre kutu içeriğinde genellikle 4 adet PCIe 6+2 Pin konnektör bulunur. Ancak bu konnektörler genellikle 2 ayrı kablo üzerindedir.

• Kablo 1: PSU'dan çıkar -> Uçta ikiye ayrılır (6+2 Pin + 6+2 Pin)
  • Kablo 2: PSU'dan çıkar -> Uçta ikiye ayrılır (6+2 Pin + 6+2 Pin)
2. 3080 Ti Bağlantısı Nasıl Olacak?RTX 3080 Ti kartın 3 adet 8-pin (veya 6+2) güç girişi istiyorsa, bu PSU ile bağlantıyı şöyle yapacaksın:

• 1. Kabloyu kartın ilk girişine takacaksın.
  • 2. Kabloyu ise kartın diğer iki girişine (hem ana uç hem de uzatma ucuyla) takacaksın. Buna "Daisy Chain" (Papatya Dizilimi) denir.
Chatgptye mi soruyorsunuz bunları??

Dakika 3:40 kabloları tek tek sayıyor.

yanlış anlamayın da bu chatgbt kadar ger1zekalı bir yapay zeka görmedim. geçenlerde bir sorun için yazdım deneyeyim diye önemli notları yazdım işte şimdi netleşti, ha tamam işte şimdi netleşti deyip deyip duruyor. ama benimkinde senin dediğin gibi kablo yok diyorum, '' hah işte şimdi sorun netleşti diyor, silmem 10 sn mi aldı o kadar b0ktan bir şey

Chatgptye mi soruyorsunuz bunları??

Dakika 3:40 kabloları tek tek sayıyor.
Hocam psu alr konsuunda dediğim gibi hiç bilgi sahibi dğeilim ki attığınız modelin resmi web sayfası yok geminiyi hızlı surf yapsın diye kullandım.

Hocam psu alr konsuunda dediğim gibi hiç bilgi sahibi dğeilim ki attığınız modelin resmi web sayfası yok geminiyi hızlı surf yapsın diye kullandım.
Nasıl yok :D Yapay zekaya bilgisayar parçaları hakkında bir şey sormayın çünkü bir yerlerinden sallıyor.High powerin sayfası olmayacakta kimin olacak?

Geri