3080 ti için psu önerisi

Nasıl yok :D Yapay zekaya bilgisayar parçaları hakkında bir şey sormayın çünkü bir yerlerinden sallıyor.High powerin sayfası olmayacakta kimin olacak?
Hocam önerdiğiniz bu psu benim istekelrim için uyumlu diyorsunuz o zaman değil mi.Bunu alacağım eğer öyleyse son kez sormak istedim.

Msi 3080 ti sıprime x ekran kartı için psu alıcam 850w istiyorum. Sanırım "3 adet 8-pin PCIe" çıkışlı gerekiyormuş bu ekran kartı için.
Bu model uyumlu mu cooler master iyi marka.Benzer kalitede ve özelliklerde daha ucuz başka psu önerileriniz var mı ?
Fiyatı kötü , https://www.akakce.com/power-supply...00gd-f12s-gen5-1-1000-w-fiyati,989419218.html
şu daha iyi olur.

3080 12gb tuf var 350w tdp değeri olan, 650 watt cooler master mve2 gold ile kullanıyorum sorunsuz 750 de yeterli olacaktır tabii ki siz 650 ile kullanmayın da yani 😂

3080 12gb tuf var 350w tdp değeri olan, 650 watt cooler master mve2 gold ile kullanıyorum sorunsuz 750 de yeterli olacaktır tabii ki siz 650 ile kullanmayın da yani 😂
Tesekkurler hocam kullanicagim model 400w cekiyor tavsiye edilen psu degeri 850w kendi sitesinde nvidianin.Muhtemelen 750 zaten yeterli olur cok yukse binince belki aşar o durum yasnamasin diye 850w almak isitiyorum

Tesekkurler hocam kullanicagim model 400w cekiyor tavsiye edilen psu degeri 850w kendi sitesinde nvidianin.Muhtemelen 750 zaten yeterli olur cok yukse binince belki aşar o durum yasnamasin diye 850w almak isitiyorum
Rica ederim bütçe varsa yukarı sayılara geçmek her zaman tabii ki daha mantıklı içiniz rahat olsun diye belirttim ben sadece

Geri