❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Kolu (849 TL)

Ben sipariş etmiştim fakat monitörün uyumlu değilmiş. İhtiyacı olan varsa adresi değiştirebiliyorum şuan da. Özelden yazabilir aldığım fiyattan vericem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben sipariş etmiştim fakat monitörün uyumlu değilmiş. İhtiyacı olan varsa adresi değiştirebiliyorum şuan da. Özelden yazabilir aldığım fiyattan vericem.

Ürün geldi ama galiba daha önceden açılmış ürün göndermişler. Bi de 2026 versiyonu felan değil 17-30" versiyonu. İadeyle uğraşmıcam zaten 2. El fiyatından aldık

Ürün geldi ama galiba daha önceden açılmış ürün göndermişler. Bi de 2026 versiyonu felan değil 17-30" versiyonu. İadeyle uğraşmıcam zaten 2. El fiyatından aldık
Bana da öyle geldi açılmış kutusu yırtık parçalar tam ama sorun yok arızası yoktur inşallah

1.5 2 yıl önce amazondan 600tl gibi bi paraya almıştım hala kullanıyorum ilk günki gibi hala sağlam

Aynı benim de, 17-30 versiyonu geldi ama zaten 27'lik monitör takarım maksimum. Beleşe aldık dursun köşede :D

Böyle olması normal midir?Güvenemediğim için monitörü takmadım.

aaaaaaa
Aynı benim de, 17-30 versiyonu geldi ama zaten 27'lik monitör takarım maksimum. Beleşe aldık dursun köşede :D
tam kendi adıma üzülüyordum üzülmedim geçmiş olsun 32 gelmese işime yaramazdı iy ki alamamaşım :)

Böyle olması normal midir?Güvenemediğim için monitörü takmadım.
İyice sıktım en alta çekince sabit duruyor az kaldırınca biraz daha yavaş yukarı atıyor.

aaaaaaa

tam kendi adıma üzülüyordum üzülmedim geçmiş olsun 32 gelmese işime yaramazdı iy ki alamamaşım :)

Piyasa fiyatından alsam kesin iade ederdim de 800 liraya almışken dursun dedim 40 inçe de uygun olsa benim takacağım monitör ölçüsü değişmeyecek :D

Geri