Android Samsung Galaxy S25 256 GB Uzun Kullanım İncelemesi

@UmutYiğit hocam birkaç tane pil ayarı var onları yapın isterseniz ben 2 yılı geçkin s23 128 gb ile %62 pil 4 saat 15 dk ekran süresi yaptım ama wifi ile
Hocam açıkçası cihaz performansını ya da özelliklerini kısmıyorum. Ben Always On Display'i bile açık kullandığım için süreler böyle.

Hocam açıkçası cihaz performansını ya da özelliklerini kısmıyorum. Ben Always On Display'i bile açık kullandığım için süreler böyle.
performansı kısmadan gereksiz sürekli bluetooth cihaz taramasını falan kapatabilirsin ben de good lockta birsürü özellik açık kullanıyorum

hocam kesin değil ama telefon değişme ihtimalim var. S25 Fe, S24, S24 Plus(düşük ihtimal) hangisini seçmeliyim aralarından?
S24 Plus ve S25 FE bence aynı cihazlar. S24+ yerine S25 öneririm. S24 bence daha premium bir cihaz. FE serilerini sevmiyorum ama S24 FE f/p konusunda iyiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

performansı kısmadan gereksiz sürekli bluetooth cihaz taramasını falan kapatabilirsin ben de good lockta birsürü özellik açık kullanıyorum
Bir ara kontrol edeceğim hocam, sağ olun. Belki işime yararsa rehber olarak da yazarım.

PUBG'de sadece 1 el atabiliyorumAlıntıyı görüntüle
Kaç fps veriyor bu arada hocam kimi yerde 60 FPS gördüm kimi yerde 120?
120 FPS'i alabiliyor hocam. Onlar 60 FPS sabit oynuyordur.

S24 Plus ve S25 FE bence aynı cihazlar. S24+ yerine S25 öneririm. S24 bence daha premium bir cihaz. FE serilerini sevmiyorum ama S24 FE f/p konusunda iyiydi.

Bir ara kontrol edeceğim hocam, sağ olun. Belki işime yararsa rehber olarak da yazarım.

saolun hocam. Beni çok aydınlattınız. iyi akşamlar :3

merak ettiğim bir şey var mobil veri erişim noktasıyla başka cihaza wifi paylaşırsan ne kadar gidiyor şarjı ben o şekilde tablete paylaşırsam bataryamı yamultuyor

merak ettiğim bir şey var mobil veri erişim noktasıyla başka cihaza wifi paylaşırsan ne kadar gidiyor şarjı ben o şekilde tablete paylaşırsam bataryamı yamultuyor
Hocam hiç denemedim desem. Sadece bir kere arkadaşımın S24 FE'sini şarj ettim o kadar.

36392.webp

S25 ile aldığım en iyi ekran sürelerinden biri bende bu şekilde
Düşük seviyeli profilde çoğu wifi kullanımında otomatik parlaklık açık şekilde.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Equa
S24u sürekli mobil İnternet kullanıyor idim hata yaptığımı yazınız dan anladım eyvallah reis 😬

S23'ten selamlar dostum, inceleme için teşekkürler.

Geri