- Konu Sahibi Konu Sahibi
ulan konu nerelere geldilink varsa ben de alırım özelden hocam
ulan konu nerelere geldilink varsa ben de alırım özelden hocam
senin açından bir sorumluluğu yok cc ile yapıyorlar ama etik boyutu var sadeceTelegramda 300tllik sepet 175tlye kapınıza sipariş edilir tarzı yapan kişiler var. bende herhalde kendi kupoınlarını satıyorlar tarzı düşünerek buralarda yemek siparişleirmi ucuza veriyorum bir arkadaşım çalıntı kartlardaki paraları nakide çeviriyorlar dedi. bunun yasal bir sorumluluğu var mı? yazışmalar duruyor 2 waffle alıcam diyip 170tl gönderdim mesela adama normalde waffle tanesi 200tl
yok hocam örn veriyorum adamıını indirimi 300tlye 200tl indirimadam kendini kuponunu sattığını varsayalım, adam yine o zaman cebinden para ödemiş olacak %100 alt limitsiz sınırsız kupon olayı da olmadığına göre. yani adam 0 kazanç ile insanlara yemek siparişi veriyor bu mantıkla.
aynı şey değil bu işin kurye versiyonlarına dahi ceza verilmiyor buna nasıl verilsin arkadaşım sipariş etti para karşılığı bitti gittiyasal sorumluluğu değil direk suçlu sensin. ben adliyede çalışıyorum, en son banka hesabını başka birine kullandıran arkadaşa ağır cezada nitelikli dolandırıcılıktan dava açmıştık. çünkü hesabı dolandırıcılık amacıyla kullanılmıştı ve yakalanabilen tek suçlu kendisi.
tatlı krizine karşın son olsun hocam o zamanyasal sorumluluğu değil direk suçlu sensin. ben adliyede çalışıyorum, en son banka hesabını başka birine kullandıran arkadaşa ağır cezada nitelikli dolandırıcılıktan dava açmıştık. çünkü hesabı dolandırıcılık amacıyla kullanılmıştı ve yakalanabilen tek suçlu kendisi.
hocam bayadır takip ediyorum bu adam bunu aylardır yapyor amaHocam mesela bende amazonda yapıyorum aynı şeyi ama bana sponsorlardan geliyor kupon ve bakiyeler.Telegram biraz sıkıntılı.Para aklama olabilir bir de adres senin adamın peşine düşseler seni de bulacaklar.
4 yıl 2 ay yersen görürsün 400 ü Allah korusunnapalım be hocam iki waffleada 400 lira verilmez ki
ağzınızdan yel alsın hocam daha sudemi istemeye gidecaz4 yıl 2 ay yersen görürsün 400 ü Allah korusun
Yapma öyle şeyler boşverağzınızdan yel alsın hocam daha sudemi istemeye gidecaz
haklısınız hocam normalde hep indirim kodu satın alıyordum çok güzel oluyordu içimde rahat oluyordu ilk kez bu şekilde denedim ilk ve son olacakYapma öyle şeyler boşver