❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

İleriye dönük olması açısından 360mm'ye yönelmek de mantıklı geliyor aslında. İkinize de teşekkürler biraz düşüneyim.
Videoda göreceğin gibi 240 ile 360 mm arasında ki fark oyunlarda ortalama 5 derece. Çok sağlam kule tipilerde var o fiyatlara. Sana kalmış artık.

Benim kullandığım model Modart'ın inceleme videosundaki Cube1 modeli bu arada. Cube2 modelinde fanları değiştirildi. Radyatör ve pompada değişiklik var mı bilmiyorum.
Thermal grizzly kryonaut kullanıyorum, kutudan çıkan termal macunu hiç kullanmadım ondan dolayı yorum yapamayacağım.

Videoda göreceğin gibi 240 ile 360 mm arasında ki fark oyunlarda ortalama 5 derece. Çok sağlam kule tipilerde var o fiyatlara. Sana kalmış artık.
Kaba görünüşünden dolayı kule tipi düşünmüyorum artık. Eğer indirimi kaçırmazsam muhtemelen 240'lık olanı alırım hocam.

Sana güvenerek idefix üzerinden aldım 😊 inşallah v2 gelir
Bende aldım merak etme v2 gelecek 🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bır ara bu 2k dı merak ettım hangısı daha ıyı?
Kasım'da 1800e aldım bunu da , bugünde bitfenix cube aldım. Enermax 360 bayadir kullanıyorum. Muazzam güzel
Bitfenix yorumum yok , gelince bakacam

Ya beyler bu bitfenix olan idefixte resimleri farklı incehesaptan. aynı ürün mü ? v2'de pompa hortumun içindeymiş ve çok sessizmiş o yüzden onu almak istiyorum.

1778 e vade farksız 4 taksit yapıştırdık bakalım wraith prism den geçeceğim

Şimdilik ihtiyacım yoktu ancak yaz aylarını düşünerek aldım. Teşekkür ederim paylaşım için. Kodu da girdim süper oldu.

Ya beyler bu bitfenix olan idefixte resimleri farklı incehesaptan. aynı ürün mü ? v2'de pompa hortumun içindeymiş ve çok sessizmiş o yüzden onu almak istiyorum.
incehesapta v1 stogu yokki idefixte satsın ? v2 gelecek eminim. bende sipariş geçtim.

1778 e vade farksız 4 taksit yapıştırdık bakalım wraith prism den geçeceğim
hangi banka kartıymış o :D

incehesapta v1 stogu yokki idefixte satsın ? v2 gelecek eminim. bende sipariş geçtim.

hangi banka kartıymış o :D
valla ben iptal çakıyorum ya 200 lira için riske girmeyecem sonra iade falan uğraşamam kendi sitesinden direk 2k ya alırım heralde

Geri