Bu fiyata bu sistem nasıl

Ortalama böyle bir sistem bakıyordun ikinci elde böyle bir sistem buldum fiyatını hakediyomu

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1696748222
bence iyi 2tb ssd psu sıvı soğutma anakart gibi iyi parçaları var alıp ekran kartını 10k civarına satarsan 15e 9060xt veya 5060 alırsan iyi ve güncel gpulu bi sistemin olur ddr4 hala iş görür durumda

Ortalama böyle bir sistem bakıyordun ikinci elde böyle bir sistem buldum fiyatını hakediyomu

Bunu letgo üzerinden buldum. Ne düşünüyorsun? https://www.letgo.com/ad/1696748222
Sistem güzel ama 2. El olarak pahalaı bence fiyatı 18-19 gibi hatta daha düşük bile olabilirdi tek tek toplandığında 23k bandına toplanabilir ki içindeki ekran kartı yerine aynı fiyat bandındaki rx 6700xt alınabilir 2k da daha iyi performans verir ayrıca sıvı soğutmanın borusu aşağı konumlandırılmış pek bilgim yok ama zarar vermiş olabilir bu da sovı soğutmayı bozuk alma ihtimalin var demek

PSU ile Anakart üst seviye zaten 2tb m2 nerden baksan zaten ikinci elde 4.500tl falan bulursun kasada nzxt nin h510 modeli gemiş hava alıyor İşlemci 60 derecenin ekran kartı 70 derecenin üstüne pek cıkmıyo zaten 2k da
Kasa ekstradan fiyat arttırabilecek bir etken değil dediğim gibi aynı parçaları daha ucuza toplanabilicekken ekstra toplu haline çok çok daha fazla para vermiş olursun ayrıca dediğim gibi sıvı soğutmanın pompası aşağıda yönlendirilmiş bozuk olma ihtimali var ve hatta aldıktan birkaç hafta sonra bozulabilir o ekran kartı yerine rx 6700xt aynı fiyat bandında çok daha iyi bir karar olur bu sistem pahalı

Sistem güzel ama 2. El olarak pahalaı bence fiyatı 18-19 gibi hatta daha düşük bile olabilirdi tek tek toplandığında 23k bandına toplanabilir ki içindeki ekran kartı yerine aynı fiyat bandındaki rx 6700xt alınabilir 2k da daha iyi performans verir ayrıca sıvı soğutmanın borusu aşağı konumlandırılmış pek bilgim yok ama zarar vermiş olabilir bu da sovı soğutmayı bozuk alma ihtimalin var demek
Hocam nasıl toplıcan üst seviye psu ve üst geçis seviye Anakart var 2tb ssd yanında zaten mis gibi

Hocam nasıl toplıcan üst seviye psu ve üst geçis seviye Anakart var 2tb ssd yanında zaten mis gibi
Bence sistemi satan kişi sensin büyük ihtimalle yoksa böyle bir savunma şekli yok evet parçaları kaliteli ancak çok büyük risk içeriyor mortax anakart almaktansa b550 başka bir anakart alıp yine ddr4'ün en üst seviye işlemcisini dahi takabilirsin yani ikinci elde toplama sistem olarak üzerine aşırı bir fiyat eklemek mantıksız ssd 2 TB ama sağlığı yazılmamış belki de %50'nin altında bu da bir risk işlemci 3500 4000 civarında her türlü bulunuyor ram'ler zaten 1.500 TL her türlü bulunur içerisinde gerçekten üstüne para eklenebilecek olanlardan biri PSU onda da bu sisteme çok çok fazla olan bir PSU var

Geri