🔥İndirim Lenovo Legion 4K 240 Hz QD-OLED pivot oyuncu monitörü 39.999₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Gercekbiri

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11

Lenovo Legion Pro 27UD-10 26.5" 0.03 ms (GtoG) 240Hz (2x HDMI, DP, USB-C) AMD FreeSync Premium Pro UHD 3840x2160 Pivot QD-OLED Panel Monitör 68CEGACBTK

1767203831706-webp.893957

Ekler

• 1767203831706.webp
    1767203831706.webp
    25.3 KB · Hit: 1,637
Bu monitör sorunluymuş bilginize.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok para, gereksiz.

10K ya M28U aldım 4K 144hz IPS canavar gibi iş görüyor.
IPS ile kendini avutmak da ne bileyim. 😁

40K verip ''oled kamkaa yha'' diye avutmaktan çok daha iyidir.
Dostum bütün sistemi monitöre bağlayıp görüntü almak için kullandığını unutma. Bilgisayar setubunun en önemli parçası monitördür ve şahsen Oled kullanan birisinin bu yorumu yapacağını düşünmüyorum. Düşük bütçeli bir sistem kullanıyorsan bir şey demem ama ekran kartın 4070 veya üzeriyse Oled monitör kullanmaya bütçe ayrılabilir.

Dostum bütün sistemi monitöre bağlayıp görüntü almak için kullandığını unutma. Bilgisayar setubunun en önemli parçası monitördür ve şahsen Oled kullanan birisinin bu yorumu yapacağını düşünmüyorum. Düşük bütçeli bir sistem kullanıyorsan bir şey demem ama ekran kartın 4070 veya üzeriyse Oled monitör kullanmaya bütçe ayrılabilir.
"Tuşlu telefon var kanka yağgh" dokunmatiğe para mı verilir de diyordur bu.

Şahin çok iyi, mercedes e para mı verilir de diyorsundur sen şimdi. 🙂
Arkadaş anlama sorununuz mu var? yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? 40K diyorum 40K verdikten sonra oled miş değilmiş umurumda olmaz kusura bakma. 40K bayılıp da oled monitörüm var yhaa diye avunamam o yüzden 10K lık 4K IPS monitörüm her türlü fersah fersah iş görüyor.

Muhtemelen para kazanmanın zorluğundan haberi olmayan bir arkadaşsın.

Qd oled olarak sanırım en ucuz şuan bu monitör oledin kalitesini asla tartışamayız mevcutta g9 kullanmaktayım, ama inanılmaz paralar bunlar çok üzücü sanırım genel olarak monitör fiyatları çok artmış.

Arkadaş anlama sorununuz mu var? yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? 40K diyorum 40K verdikten sonra oled miş değilmiş umurumda olmaz kusura bakma. 40K bayılıp da oled monitörüm var yhaa diye avunamam o yüzden 10K lık 4K IPS monitörüm her türlü fersah fersah iş görüyor.

Muhtemelen para kazanmanın zorluğundan haberi olmayan bir arkadaşsın.
Yahu birader yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsunuz milletin parası var alıyor sanane. Fakir edebiyatı yapmak zorunda mısınız her yerde? Alamıyorsun diye millete laf edemezsin, böyle bir hakkın yok senin. Zihniyete bak ya bir de kendini haklı sanıyor. Makarnayı fazla kaçırmayın sonra kafa yapıyor biz uğraşıyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri