🔥İndirim Lenovo Legion 4K 240 Hz QD-OLED pivot oyuncu monitörü 39.999₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Uygunsuz Dil &
Ula anten, hesap mı vercez bi de sana. Git ötede kimin yaprağına yumuluyosan yumul, yaprak hastasi.

Uygunsuz Dil
Ula anten, hesap mı vercez bi de sana. Git ötede kimin yaprağına yumuluyosan yumul, yaprak hastasi.
Bana hesap vereceksin yaprağım yoksa yaprağı yersin. Ayrıca neden kudurdun? Milletin g0tunu yalamaya gelmişsin başka bir olayın yok, sana da mhrs den randevu alalım tedavi ol.

Uygunsuz Dil
Bana hesap vereceksin yaprağım yoksa yaprağı yersin. Ayrıca neden kudurdun? Milletin g0tunu yalamaya gelmişsin başka bir olayın yok, sana da mhrs den randevu alalım tedavi ol.
Erkekci misin sen, burası öyle bi forum değil. Baska yerde yaprak ara. Hesabı alabiliyosan gel al bakayım kuçu.

Uygunsuz davranış
Erkekci misin sen, burası öyle bi forum değil. Baska yerde yaprak ara. Hesabı alabiliyosan gel al bakayım kuçu.
G0t yalayıcı bir eziksin, daha fazla konuşma bence.

olm bune inci sözlüğe dönmüş forum yorumlara patladım aldkjakljsşdajlkdassa
Hayattaki tek başarısı para biriktirip monitör alabilmek olan bir ergen ortalığı karıştırdı :kekw:

2 milyona araba aldım bu arkadaş kadar triplere girmedim. Adam bir oled monitör almış monitörüm de monitörüm diye herkese laf yetiştiriyor tamam aga oled monitörün var hadi otobüs geldi bas kartını geç kalma düt düüt

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri