Bana hesap vereceksin yaprağım yoksa yaprağı yersin. Ayrıca neden kudurdun? Milletin g0tunu yalamaya gelmişsin başka bir olayın yok, sana da mhrs den randevu alalım tedavi ol.Ula anten, hesap mı vercez bi de sana. Git ötede kimin yaprağına yumuluyosan yumul, yaprak hastasi.
Erkekci misin sen, burası öyle bi forum değil. Baska yerde yaprak ara. Hesabı alabiliyosan gel al bakayım kuçu.Bana hesap vereceksin yaprağım yoksa yaprağı yersin. Ayrıca neden kudurdun? Milletin g0tunu yalamaya gelmişsin başka bir olayın yok, sana da mhrs den randevu alalım tedavi ol.
G0t yalayıcı bir eziksin, daha fazla konuşma bence.Erkekci misin sen, burası öyle bi forum değil. Baska yerde yaprak ara. Hesabı alabiliyosan gel al bakayım kuçu.
Monitör monitör diye bi yerini yirtan çocuk gelmiş ezik diyo sfsgsfsh. Bak bakiim monitorune tazeleme hızı kaçmış.G0t yalayıcı bir eziksin, daha fazla konuşma bence.
Hayattaki tek başarısı para biriktirip monitör alabilmek olan bir ergen ortalığı karıştırdıolm bune inci sözlüğe dönmüş forum yorumlara patladım aldkjakljsşdajlkdassa