🔥İndirim Lenovo Legion 4K 240 Hz QD-OLED pivot oyuncu monitörü 39.999₺🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Monitör konusuna gelip bunları yazıyorsan kıskanıyorsun demektir, çok iyi kuduruyorsun sahip olamayacağın şeyler için millete hakaret etmeye devam et ezik seni.

Bunu azalt.
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca gözler için randevu al senin gibilerin tedavi görmesi gerek. Bastonla geziyorsundur sen şimdi o gözlerle önünü göremezsin.

Psikolog dan da randevu al, hasta herif.
Evet haklısın burası teknoloji forumu. Burada teknolojik ürünlerin özellikleri tartışarak birbirleri ile kıyaslarız " 40K diyorum 40K verdikten sonra oled miş değilmiş umurumda olmaz kusura bakma. 40K bayılıp da oled monitörüm var yhaa diye avunamam o yüzden 10K lık 4K IPS monitörüm her türlü fersah fersah iş görüyor." bunlar ise senin sözlerin. IPS monitörün senin her işini görmesi veya senin zevklerini tatmin etmesi bunların haricindeki görüntü teknolojisinin zirvesi olan ürünlerin ücretlerini hak etmedikleri anlamına gelmez. Teknoloji forumu burası deyip sonra kendi kişisel fikirlerini "Muhtemelen para kazanmanın zorluğundan haberi olmayan bir arkadaşsın." gibi yersiz bir yorum ile insanların kişisel hayatlarına kadar burnunu sokarak burada başkalarına sunamazsın. Böyle bir hakkın yok yani dostum.

Evet haklısın burası teknoloji forumu. Burada teknolojik ürünlerin özellikleri tartışarak birbirleri ile kıyaslarız " 40K diyorum 40K verdikten sonra oled miş değilmiş umurumda olmaz kusura bakma. 40K bayılıp da oled monitörüm var yhaa diye avunamam o yüzden 10K lık 4K IPS monitörüm her türlü fersah fersah iş görüyor." bunlar ise senin sözlerin. IPS monitörün senin her işini görmesi veya senin zevklerini tatmin etmesi bunların haricindeki görüntü teknolojisinin zirvesi olan ürünlerin ücretlerini hak etmedikleri anlamına gelmez. Teknoloji forumu burası deyip sonra kendi kişisel fikirlerini "Muhtemelen para kazanmanın zorluğundan haberi olmayan bir arkadaşsın." gibi yersiz bir yorum ile insanların kişisel hayatlarına kadar burnunu sokarak burada başkalarına sunamazsın. Böyle bir hakkın yok yani dostum.
Tamam şimdi aynı duyarlılığını konu altındaki 32'' olmalı, bunun yerine gidin tv alın kimin 4K 240hz oynayacak yorumlarına da yap sonra gel hadi bakayım.

1767210008240.webp

Tamam şimdi aynı duyarlılığını konu altındaki 32'' olmalı, bunun yerine gidin tv alın kimin 4K 240hz oynayacak yorumlarına da yap sonra gel hadi bakayım.
Dostum açıkçası 27 inchte 4k oled (g81sf) kullanmış birisi olarak ben bu yorumlara katılıyorum. 27 İnchte 4k'nın verdiği 166 PPI çok yüksek ve 1440p monitör ile aralarında ciddi bir netlik bir farkı olsa da ekran boyutundan dolayı bu olması gerekildiği kadar hissedilmiyor. Ben 4K oyunları 48" 4k 120hz Oled LG C3 televizyonda oynuyorum. G81sf monitörünü bir süre önce sattım ama ekran değiştirerek ikisini de single player oyunlarda denedim ve televizyonla arasında pek bir netlik farkı göremedim açıkçası ancak boyut farkından dolayı televizyonda daha fazla detay görüyordum bu yüzden 4k 32 inch olsa daha sağlıklı olur. Ortada duyarlık bir mesele de yok, diğer yorumlarda insanlara saldıran cümle kullanımlarına rastlamadım.

Oled kullandıkdan sonra daha iyi anlıyorsun farkı

@Tayfunns hocam selamun aleyküm 2k bi oled almak istiyorum dizi film izlemek için güncel olarak 360hz kullanıoyrum fps oyuncusuyum onun yanında hikeyeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için kullanabilecğeim bir monitör önerisinde bulunabilir misin

@Tayfunns hocam selamun aleyküm 2k bi oled almak istiyorum dizi film izlemek için güncel olarak 360hz kullanıoyrum fps oyuncusuyum onun yanında hikeyeli oyunlar oynayıp dizi film izlemek için kullanabilecğeim bir monitör önerisinde bulunabilir misin
Sorun yaşarsan Amazon destek çıkar.

1 ay önce alıp iade ettim jsjsjsjsj.
Baya baya duyulan cw vardı monitörde.

Başlık 'Monitörde Coil Whine Var!' https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitorde-coil-whine-var.1188540/

Arkadaş anlama sorununuz mu var? yoksa bilerek mi yapıyorsunuz? 40K diyorum 40K verdikten sonra oled miş değilmiş umurumda olmaz kusura bakma. 40K bayılıp da oled monitörüm var yhaa diye avunamam o yüzden 10K lık 4K IPS monitörüm her türlü fersah fersah iş görüyor.

Muhtemelen para kazanmanın zorluğundan haberi olmayan bir arkadaşsın.
Öyle olmuyor hocam maalesef.
Herkes parasıyla en iyisini almaya çalışıyor.
Ve bütçen ne kadar çoksa seçeneklerin artiyor.
Oled monitörde bir sürü marka/model var.
Bilinçli bir tüketiciysen en iyisini almaya çalışıyorsun.
Misal 2 bin₺'ye aldığım monitörde coil whine yokken 40bin ₺ verdiğim monitörde vardı.
Pahalı ürün mükemmel diye bir durum yok.
Ve emin ol zenginler forumda hangisi en iyisi diye aramiyor.
Gidip en pahalısı neyse onu alıyor.
3 arkadaşıma araba bakıyoruz.
Sırasıyla bütçeleri 500/1.2/1.7
500 ve 1.2 olan çoktan aldı ama 1.7 olan alamıyor.
Hem seçeneği çok hem de istediği araçlardan bütçesi 100-200 eksik.
Bu sebeple 1.7m'i olmasına rağmen 5 ay bekleme kararı aldı.
Başka bir örnek vereyim. Sana yılbaşı ikramiyesi 200 milyon çıksa.
Hangi yalıyı alsam diye 7/24 düşünürsün.
Ama 100 bin çıksa gider motor veya sistem alırdın konu kapanırdı.
Büyük paranın derdi de büyük oluyor.
Ve son olarak asgarînin 30 olduğu ortamda 40 bin artık ulaşılamaz bir para değil.
18 yaşında iyi kötü sistemi olan bir genç bile olsan 3 haneli marketlerde 1-1.5 ay calisarak alabilir böyle bir monitör.
Benim arkadaşım bekar 24 yaşında hemşire 75 bin maaş alıyor.
24 yaşında bir memur için bile bekarsa ulasilamaz değil.
Ha illa almalı demiyorum ama hayal değil demek istiyorum.
Hayal dediğimiz mesela 75 bin alan bir memur için 1.5m'e arabadir.

Uygunsuz Dil
Di mi, bi tane yaprak kafalı japon askerine laf yetistirmek gibi bi gaflete düştüm.
Ne lafı anlatıyon yaprak kafa? Neyin tartışmasını yapıyoruz durduk yere sataşıyorsun, gece gece laf atmışsın sığır ya.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri