Daha kaliteli olan olduğunu düşünmüyorumSonuç itibariyle tek firma değil ve sıkıntı yaşayan çok, daha iyi hizmet veren ve kaliteli ürünleri olan markalar var allahtan.
Asus ve Corsair servisi çok iyidir. Böyle bir ezbercilik olamazDaha kaliteli olan olduğunu düşünmüyorumhepsi aynı, premium markalar NZXT, Lian Li, Phanteks. Tasarımını sevdiğini alırsın ve büyük ihtimalle de Amerika da değilsen hiç birinden servis alamazsın. Servis alacağın marks bir MSI bir de ASUS'dur ki yine kulaktan kulağa konuşuyorsak ASUS servisi kötü. MSI daha iyi. Ancak MSI akvaryum kasasıda garip garip sesler çıkarıyormuş? Onun dışında ASUS'un akvaryum kasaları - bana göre baya çirkin/kaba
Aynen öyle o zaman Lian Li niye bir adamın dediği ile kötü oluyorAsus ve Corsair servisi çok iyidir. Böyle bir ezbercilik olamaz. Camından sac kalitesine USB girişlerinin kalitesine kadar birbirine göre fark eden çok kasa var.
Bu arada mantığım asus diyor estetik tarafım da lianli diyor. Gerçi asusun kasası da çirkin değil güzel ama bilemedim. Asus kasayı istememin en büyük sebebi thor psu almak aslında. Lianli kasa alırsam thor almam kesinlikle.Aynen öyle o zaman Lian Li niye bir adamın dediği ile kötü oluyor![]()
Mantıklı, set yapma dürtüsü öyle. Thor psu ne kadar? Lian Li platinum da olur. Sonuçta ikiside sorun çıkartmaz.Bu arada mantığım asus diyor estetik tarafım da lianli diyor. Gerçi asusun kasası da çirkin değil güzel ama bilemedim. Asus kasayı istememin en büyük sebebi thor psu almak aslında. Lianli kasa alırsam thor almam kesinlikle.
Hocam fiyatları hiç önemli değil bütçe sorunum yok. Thor 1200 watt psu 23 bin lira civarı. Sistem komple asus rog olacak bu arada. O yüzden farklı marka psu bakmıyorum hiç.Mantıklı, set yapma dürtüsü öyle. Thor psu ne kadar? Lian Li platinum da olur. Sonuçta ikiside sorun çıkartmaz.
Ana kart, gpu, aio ROG ise, her şey ROG olmalı, fikrimi değiştiriyorum kasa ve psu rog olsunHocam fiyatları hiç önemli değil bütçe sorunum yok. Thor 1200 watt psu 23 bin lira civarı. Sistem komple asus rog olacak bu arada. O yüzden farklı marka psu bakmıyorum hiç.
anakart : rog x870e-eAna kart, gpu, aio ROG ise, her şey ROG olmalı, fikrimi değiştiriyorum kasa ve psu rog olsun)
Çünkü malzeme kalitesi berbat ama siz sevmişsiniz belliAynen öyle o zaman Lian Li niye bir adamın dediği ile kötü oluyor![]()
Asus kalitesi ROG mutlu eder. Şaşma.Hocam fiyatları hiç önemli değil bütçe sorunum yok. Thor 1200 watt psu 23 bin lira civarı. Sistem komple asus rog olacak bu arada. O yüzden farklı marka psu bakmıyorum hiç.
hocam zaten kesin kararlıyım rog konusunda. bir üst mesajıma bakar mısınız bu arada. Alacağım parçaları komple yazdım. Ama dediğim gibi işte sadece kasa konusuna takıldı kafam.Çünkü malzeme kalitesi berbat ama siz sevmişsiniz belli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus kalitesi ROG mutlu eder. Şaşma.
Hepsi harika ancak bu kadar masraftan sonra şöyle BTF destekli bir ana kart olsa daha hoş olmaz mı kablolar gizli arkadan bağlı, Asus kasa destekliyordur muhtemelen o tarz ana kartları. Yakında daha fazla model gelir. Hemen mi toplayacaksın.hocam zaten kesin kararlıyım rog konusunda. bir üst mesajıma bakar mısınız bu arada. Alacağım parçaları komple yazdım. Ama dediğim gibi işte sadece kasa konusuna takıldı kafam.