Bunu Gormüsdum ayaklarında sallanma gibi sorun var mı![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ceramical Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Teşekkürler hocam sağolun boyu bana uygun değil hocam ilk seçenek daha iyi teşekkür ederimİncelemelerine bakın. Açıkcası bu bütçelere düzgün bir ürün bulabileceğinizi sanmıyorum.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Sallanma gibi şeyler için bu bütçelerdeki ürünlerin ayak altına her türlü kendinizce destek koymanız gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boyutu bir tık küçük olur diyorsanız Amazon'dan şu da alınabilir. Trendyol biraz daha dolandırıcı, sahtekar dolu.
Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100 X 50 X 75 cm, Çalışma Odası, Ev Ofisi, Ofis, Kolay Kurulum, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage-Siyah Lwd41X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100 X 50 X 75 cm, Çalışma Odası, Ev Ofisi, Ofis, Kolay Kurulum, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage-Siyah Lwd41X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr