Bunu Gormüsdum ayaklarında sallanma gibi sorun var mı![]()
Ceramical Çalışma Masası 60x160 cm Bilgisayar Masası Ofis Masası Beyaz Fiyatı - Trendyol
Ms1 Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Teşekkürler hocam sağolun boyu bana uygun değil hocam ilk seçenek daha iyi teşekkür ederimİncelemelerine bakın. Açıkcası bu bütçelere düzgün bir ürün bulabileceğinizi sanmıyorum.
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!www.trendyol.com
Sallanma gibi şeyler için bu bütçelerdeki ürünlerin ayak altına her türlü kendinizce destek koymanız gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Boyutu bir tık küçük olur diyorsanız Amazon'dan şu da alınabilir. Trendyol biraz daha dolandırıcı, sahtekar dolu.
Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100 X 50 X 75 cm, Çalışma Odası, Ev Ofisi, Ofis, Kolay Kurulum, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage-Siyah Lwd41X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Vasagle Çalışma Masası, Bilgisayar Masası, Dar Ofis Masası, 100 X 50 X 75 cm, Çalışma Odası, Ev Ofisi, Ofis, Kolay Kurulum, Metal, Endüstriyel Tasarım, Vintage-Siyah Lwd41X : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr